Κρήτη

Λασίθι

Συνάντηση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας στον Δήμο Αγίου Νικολάου

Αγιος Νικόλαος

Συνάντηση με την μελετητική ομάδα που έχει αναλάβει την σύνταξη του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Αγίου Νικολάου, κ. Θάνο Βλαστό καθηγητή του Ε.Μ.Π ( Μονάδα Χωρικού Σχεδιασμού & Περιφερειακής Ανάπτυξης) και Μαρία Σίτη (Διδάκτωρ, Τοπογράφο - Μηχανικό, πολεοδόμο του Ε.Μ.Π), είχε σήμερα (9/12) στο δημοτικό κατάστημα, ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός.

Όπως o ίδιος έκανε γνωστό, η εκπόνηση του παραπάνω σχεδίου, στοχεύει κυρίως στην ενίσχυση των ήπιων μορφών μετακίνησης, ενώ στην συγκεκριμένη συνάντηση, αναλύθηκαν σειρά ζητημάτων αναφορικά με τις προτάσεις που θα κατατεθούν και προσδιορίστηκε το χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση της εν λόγω μελέτης.

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Γ.Γ του Δήμου κ. Γιάννης Στεφανάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Χάρης Αλεξάκης , η Δ/ντρια του Γραφείου Μελετών του Δήμου κ. Μαρία Πρατσινάκη, ο αρμόδιος για τα ζητήματα κυκλοφορίας στον δήμο (Πολιτικός Μηχανικός) κ. Σταύρος Καρυωτάκης και ο Σύμβουλος Τεχνικών Θεμάτων κ. Ελπδοφόρος Αλέξης.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Του άρεσαν οι μοτοσικλέτες των ...ξένων

μηχανάκι κλοπή

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου αλλοδαπού, κατηγορούμενος για κλοπή.   

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του  Β’ Αστυνομικού  Τμήματος Ηρακλείου, σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας,  πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 29χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ένας σκελετός δίκυκλης μοτοσυκλέτας και ένας κινητήρας δίκυκλης μοτοσυκλέτας τα οποία είχαν αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο.   

Η προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.  

(Φωτογραφία αρχείου)