Πολιτικό Παρασκήνιο

Συγχαρητήρια Κουράκη στον Πέδρο Σάντσεθ

κουράκης σάντσεθ

Θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία από το Γιάννη Κουράκη στο Πέδρο Σάντσεθ που ανέλαβε Πρωθυπουργός της Ισπανίας.    
Ο Γιάννης Κουράκης είχε συναντηθεί με το Πέδρο Σάντσεθ στη Βαλένθια το Σεπτέμβριο 2017 στα πλαίσια της Συνεδρίασης της Σοσιαλιστικής Ομάδας της ΕτΠ με θέμα: Επενδύοντας στην Ευρώπη Επενδύοντας στον Άνθρωπο.
Ο Πέδρο Σάντσεθ είχε εκφραστεί, κατά της λιτότητας και υπέρ της Κοινωνικής Ευρώπης.
Είναι υπέρμαχος του ενιαίου κατώτατου μισθού για όλους τους εργαζόμενους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πιστεύει ότι τα μεγάλα πλεονεκτήματα της Ευρώπης είναι η Καινοτομία και η Παιδεία που θα δώσουν μία νέα αναπτυξιακή ώθηση.
 
 

Πολιτικό Παρασκήνιο

«Πού είναι ο Παππάς»: Το νέο σποτ της ΚΝΕ

χρήστος παππάς

Την απόφαση της κυβέρνησης να ιδρύσει πανεπιστημιακή αστυνομία την ώρα που ακόμη δεν έχει συλληφθεί ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς καυτηριάζει η ΚΝΕ.

«Αντί η κυβέρνηση να δίνει 30 εκατ. ευρώ για ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας, να απαγορεύει τις συναθροίσεις και να εντείνει την καταστολή στον λαό και τη νέα γενιά, που διεκδικούν τα αυτονόητα δικαιώματά τους στην υγεία και τη μόρφωση, μήπως καλύτερα να βάλει τους ειδικούς φρουρούς να βρουν πού κρύβονται οι εγκληματίες-ναζί της Χρυσής Αυγής; Λέμε τώρα…» αναφέρει η ΚΝΕ σε σποτ που κυκλοφόρησε υπό τον τίτλο «Που είναι ο Παππάς;»