Κρήτη

Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης: Το "ευχαριστώ" των εργαζομένων στη διοίκηση της εταιρείας

σουπερ μαρκετ χαλκιαδακης

Δημόσιο "ευχαριστώ" απευθύνουν η διεύθυνση και οι εργαζόμενοι στο Σούπερ Μάρκετ "Χαλκιαδάκης" στη Διοίκηση της εταιρείας, για την απόφασή της να διενείμει προσωπική προπληρωμένη κάρτα σημαντικού χρηματικού ποσού για την κάλυψη των αναγκών τους.

Το ευχαριστήριο:

"Η διεύθυνση και το προσωπικό του καταστήματος Super Market “Χαλκιαδάκης στο Γιόφυρο αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δημοσίως τη Διοίκηση της εταιρείας και ιδιαίτερα τον κ. Μηνά και την κ. Χριστίνα Χαλκιαδάκη για την παροχή σε όλο το  προσωπικό του Ομίλου προσωπικής προπληρωμένης κάρτας σημαντικού χρηματικού ποσού για την κάλυψη κάθε είδους αναγκών τους.

Η διοίκηση της “Χαλκιαδάκης Α.Ε.” αποδεικνύει για άλλη μια φορά, στη δύσκολη για όλους συγκυρία που διανύουμε, το γνωστό στην τοπική κοινωνία κοινωνικό της πρόσωπο, κάτι που κάνει τους 1.414 εργαζομένους της να αισθάνονται υπερήφανοι  που αποτελούν μέλη της οικογένειας “Χαλκιαδάκη”."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - Κορωνοϊός: Αμετακίνητες... οι τιμές των ακινήτων

Ηράκλειο: Ο άγνωστος άνδρας και το τηλεφώνημα για 20.000 ευρώ

Κρήτη: Ένσταση από τους επιχειρηματίες Γάμου-Βάπτισης για τον αποκλεισμό τους από την επιδότηση

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τριήμερη πολιτιστική εκδήλωση για τα όρια της ελευθερίας

ευτυχία διασέδαση χαρά ευτυχισμένοι άνθρωποι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Αγίου Ιωάννη Ηρακλείου , σε συνεργασία με την πολιτιστική δράση «ΕΥΤΟΠΙΑ », πρόκειται να πραγματοποιηθεί ανοικτή πολιτιστική εκδήλωση στις 24 - 26 Σεπτεμβρίου 2021 με θέμα «Ποια τα όρια της ελευθερίας μας;».

Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί στον καλύτερο χώρο των γραφείων του Πολιτιστικού Συλλόγου του Αγίου Ιωάννης, στη συμβολή των οδών Ταντάλου και Γαζίου, με την τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων λόγω της πανδημίας.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε πολίτες όλων των ηλικιωμένων ομάδων.

Η θεματική της εκδήλωσης σχετίζεται με την ελευθερία του σύγχρονου ανθρώπου, σε μια απόπειρα να διερευνήσουμε σε ποιο βαθμό ο σύγχρονος άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζει τη ζωή του χωρίς να υφίσταται εσωτερικούς ή εξωτερικούς καταναγκασμούς.

Η Επιδίωξη των διοργανωτών είναι να ακουστούν ομιλίες που θα φωτίσουν τις διαφορετικές επιτυχίες του πολυσχιδούς θέματος της ελευθερίας (εξωτερική και εσωτερική).

Επικουρικά, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα φιλοξενηθούν και καλλιτεχνικές δράσεις (εικαστικές, θεατρικές, μουσικές κλπ) σχετικές με το κεντρικό θέμα. 

Διαβάστε επίσης:

Στο Ηράκλειο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Λιμάνι Ηρακλείου - ΤΑΙΠΕΔ: Εννέα επενδυτικά σχήματα εκδήλωσαν ενδιαφέρον

ESPA BANNER