Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Κρήτη: Ζευγάρι... ξάφρισε κοσμηματοπωλείο - Τους ψάχνουν παντού
χρυσά κοσμήματα
 clock 16:33 | 11/05/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Κλοπή κοσμημάτων σε κατάστημα στον Πλατανιά Χανίων ερευνούν οι αστυνομικές αρχές, αναζητώντας ζευγάρι αλλοδαπών που φέρεται να εμπλέκεται στο περιστατικό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, άνδρας και γυναίκα περίπου 50 ετών εισήλθαν το πρωί της Δευτέρας στο κοσμηματοπωλείο προσποιούμενοι τους πελάτες,μιλώντας σπαστά αγγλικά και γερμανικά. Την ώρα που η γυναίκα απασχολούσε την υπάλληλο, ο άνδρας φέρεται να αφαίρεσε κοσμήματα χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Η κλοπήέγινε αντιληπτή λίγο μετά την αποχώρησή τους, με την εργαζόμενη να ενημερώνει άμεσα τους ιδιοκτήτες και την αστυνομία.

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα και εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης:

Βενιζέλειο: Γολγοθάς για μια ακτινογραφία στο ένα και μοναδικό μηχάνημα

Αυτόπτης μάρτυρας στο Ράδιο Κρήτη: Η γυναίκα βαρύτατα τραυματισμένη και ο σύζυγος προσπαθούσε να τη σηκώσει

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis