Κρήτη

Ηράκλειο: Υπογραφή σύμβασης από τον Δήμο Βιάννου και την Αναπτυξιακή

αναπτυξιακη

Υπογράφτηκαν σήμερα στα γραφεία της Αναπτυξιακής Ηρακλείου στις Αρχάνες οι συμβάσεις χρηματοδότησης από το πρόγραμμα leader των έργων των οποίων  έχουν εγκριθεί οι σχετικές προτάσεις του Δήμου Βιάννου. Η υπογραφή των συμβάσεων έγινε από τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Ηρακλείου Δήμαρχο Αρχανών Αστερουσίων κο Μανόλη Κοκοσάλη και του Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη.
Συγκεκριμένα από μέτρο 19 Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία των Τοπικών Κοινοτήτων χρηματοδοτούνται οι παρακάτω προτάσεις του Δήμου Βιάννου.

  1. Βελτίωση οδών εντός του Οικισμού Άρβης της Τοπικής Κοινότητας Αμιρών με εγκεκριμένο προϋπολογισμό 327.500,00€ .
  2. Ανάπλαση τμήματος οικισμών  Συκολόγου και Κάτω Βιάννου με εγκεκριμένο προϋπολογισμό 436.000,00 € .
  3. Ανάπλαση τμήματος Οικισμού Εμπάρου με εγκεκριμένο προϋπολογισμό 225.000,00 € .

Σε σχετική του δήλωση ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ηρακλείου κος Μανόλης Κοκοσάλης τόνισε:    
Σήμερα με την υπογραφή των συμβάσεων ο Δήμος Βιάννος χρηματοδοτείται συνολικά με το ποσό των  988.500,00 ευρώ ανταποκρινόμενος με ώριμες και εξειδικευμένες μελέτες στην πρόσκληση του  προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης  Leader. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς μέσω των χρηματοδοτήσεων αυτών να γίνει η απορρόφηση στο σύνολο των εγκεκριμένων πιστώσεων που έχουμε να διαχειριστούμε ως Αναπτυξιακή για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Συγχαρητήρια στον Δήμο Βιάννου, στον συνάδελφο Δήμαρχο Παύλο Μπαριτάκη, και στην τεχνική του υπηρεσία για την πληρότητα των προτάσεων που υποβλήθηκαν .

Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά: Άλλη μια επιβράβευση στης σωστής και συστηματικής δουλειάς που κάναμε στον Δήμο Βιάννου γίνεται σήμερα με την χρηματοδότηση των προτάσεων μας μέσα από το πρόγραμμα Leader. Παραδίδουμε στην νέα Δημοτική Αρχή έτοιμα χρηματοδοτημένα έργα για υλοποίηση. Θεωρώ ότι ένας ακόμη σημαντικός στόχος επιτεύχθηκε και οφείλω να ευχαριστήσω του συνεργάτες μου και την τεχνική υπηρεσία για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Άλλωστε κριτήριο αποτελούσε όλα αυτά τα χρόνια η αξιοποίηση κάθε χρηματοδοτικού προγράμματος προς όφελος των Δημοτών μας.
 

Κρήτη

Ρέθυμνο

Κρήτη: Είχαν κροτίδες... και φόρεσαν χειροπέδες

κροτίδες

Στη "φάκα" των αστυνομικών στο Ρέθυμνο έπεσαν την Παρασκευή (23/4)  δύο Έλληνες, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Συγκεκριμένα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους δύο άνδρες κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 12 κροτίδες.  
Η προανάκριση διενεργείται την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη - Κόρη ηλικιωμένης για το γηροκομείο: Την είχαν δεμένη!

Κρήτη: "Ξήλωσαν" εγκληματική ομάδα για διακίνηση ναρκωτικών και εμπόριο όπλων

Χαρδαλιάς - Κορωνοϊός: Στο "βαθύ κόκκινο" ο νομός Ρεθύμνου και ο Δήμος Κισσάμου

Κρήτη - κορωνοϊός: 97 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ο πρύτανης του Π.Κ στο Ράδιο Κρήτη για το κορωνοπάρτι