Κρήτη

Ηράκλειο

Γραμμή Ενημέρωσης και Κοινωνικής Στήριξης από τον Δήμο Ηρακλείου

Λοτζια

Μία τηλεφωνική γραμμή Ενημέρωσης και Κοινωνικής Στήριξης ξεκινά να λειτουργεί  η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, σε μία προσπάθεια να βοηθήσει και να υποστηρίξει ανθρώπους που ταλαιπωρούνται θεωρώντας ότι τα ψυχικά τους αποθέματα δεν επαρκούν για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της εποχής. 
Με αυτά τα δεδομένα η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου βάζει τώρα σε λειτουργία αυτή την τηλεφωνική γραμμή προκειμένου να καλύψει αυτές τις ανάγκες χωρίς κόστος για τους ανθρώπους αυτούς παρά μόνο μία αστική μονάδα, όσο δηλαδή κοστίζει ένα τηλεφώνημα. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής θα βρίσκεται και θα απαντά κοινωνικός λειτουργός που θα είναι δίνει τις σωστές κατευθύνεις και να καλύπτει την συμβουλευτική ανάγκη του ατόμου που καλεί στη γραμμή βοήθειας. 
Το τηλέφωνο Ενημέρωσης και Κοινωνικής Στήριξης του Δήμου Ηρακλείου είναι 2813-409990. Οι ώρες λειτουργίας είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00- 15:00.
Παράλληλα τα τηλέφωνα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και όλης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου (2813-409112- 113) συνεχίζουν να είναι στη διάθεση των συνδημοτών μας. 

Κρήτη

Υπό κατάληψη και σήμερα, σχολεία στην Κρήτη

κατάληψη 6ο ΕΠΑΛ

Για τέταρτη ημέρα σήμερα σχολεία στην Κρήτη τελούν υπό κατάληψη.

Στο Ηράκλειο και σύμφωνα με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, υπό κατάληψη τελούν το 6ο ΕΠΑΛ, τα Γυμνάσια σε Τυμπάκι, Πύργο, Γάζι, Τύλισο αλλά και το 9ο Γυμνάσιο Ηρακλείου.

Επίσης, κατάληψη υπάρχει στο 10 ΓΕΛ Ηρακλείου.

Στην ΠΕ Χανίων υπό κατάληψη τελούν τα εξής σχολεία: 1ο ΕΠΑ.Λ, ΕΠΑ.Λ Ελευθερίου Βενιζέλου, 2ο Γενικό Λύκειο και 5ο Γυμνάσιο.

Σύμφωνα με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ηρακλείου, ανάμεσα στα αιτήματα των μαθητών είναι η περεταίρω λήψη μέτρων κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού, η κατάργηση της βάσης του 10 αλλά και η τηλεκπαίδευση σε περίπτωση που ένα τμήμα κλείσει λόγω εμφάνισης κρούσματος κορωνοϊού.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Στο σπίτι της μετά την μεγάλη περιπέτεια η 36χρονη έγκυος!

Ηράκλειο: Τον βρήκε νεκρό η σπιτονοικοκυρά του

Ηράκλειο: Μήνυση σε ανεμβολίαστη υπάλληλο - Ηταν σε αναστολή και πήγαινε στη δουλειά της

 

ESPA BANNER