Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ με 13χρονη: Γέννησε σε τουαλέτα νοσοκομείου - Δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος

Image
ΜΩΡΟ
 clock 09:13 | 04/10/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Ένα 13χρονο κορίτσι γέννησε στην τουαλέτα νοσοκομείου χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου όταν το 13χρονο κορίτσι, το οποίο γέννησε αργότερα στην τουαλέτα, με πόνους στην κοιλιά πήγε συνοδευόμενο από την μητέρα του στο νοσοκομείο. Εκεί εξετάστηκε, σύμφωνα με το MEGA, από παιδίατρο, ο οποίος ωστόσο δεν αντιλήφθηκε την εγκυμοσύνη της. 

«Στο νοσοκομείο όταν ρωτήθηκε από τον παιδίατρο, και το κοριτσάκι και η μητέρα, είπαν ότι δεν είχε σεξουαλικές επαφές», εξήγησε ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. Ο παιδίατρος έκανε διάγνωση για τυμπανισμό και της χορήγησε φαρμακευτική αγωγή. Ωστόσο όπως ήταν αναμενόμενο η μαθήτρια 1ης γυμνασίου δεν έπαψε να πονάει. «Του έδωσαν για τυμπανισμό καθαρκτικά, εκεί το παιδί σφάδαζε και γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στην λεκάνη της τουαλέτας», αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Η 13χρονη, σύμφωνα με το MEGA, φέρεται στη συνέχεια να αποκάλυψε στους παιδοψυχολόγους που την εξέτασαν πως ο πατέρας του παιδιού είναι ένας συμμαθητής της από το σχολείο. Στην παρούσα φάση η οικογένεια στηρίζει απόλυτα την 13χρονη, ενώ συγγενής της δήλωσε πως είναι τρομαγμένη αλλά παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους. «Είχαμε παρατηρήσει ότι πήρε λίγο βάρος, το αποδώσαμε σε περιττά κιλά εφηβείας», ανέφερε σε άλλο σημείο μιλώντας στο MEGA. 

Παρόμοιες γεννήσεις είχαν ξανασυμβεί στο ίδιο νοσοκομείο 

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ σε άλλο σημείο της παρέμβασής του αποκάλυψε πως αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό ανήλικης  που γέννησε στο εν λόγω νοσοκομείο. «Δυστυχώς αν σας πω ότι σε αυτό το νοσοκομείο είναι το 3ο περιστατικό μέσα σε μια δεκαετία. Είχε συμβεί και με ένα 14χρονο και ένα 13χρονο κορίτσι», δήλωσε.

Τόσο η 13χρονη όσο και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν σε μεγαλύτερο νοσοκομείο, το οποίο έχει μαιευτική κλινική. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: Καταγγελία για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος ανήλικου - Συνελήφθη 50χρονος

Ηράκλειο: Ο θάνατος παραμόνευε στην αυλή του σπιτιού του...

Βενετία: Πάνω από 20 νεκροί από την πτώση λεωφορείου - Και παιδιά στα θύματα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis