Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου

γυναίκα ρολόι ώρα

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Έχε τον νου σου λίγο στερνότερα στην αδεξιότητα και την απροσεξία σου, ιδιαίτερα μέσα στο σπίτι.

Ταύρος
Να είσαι το κατά δύναμη ειλικρινής και καλύτερα να περιορίζεσαι σε όσα δεν σε πειράζει να κυκλοφορήσουν, επειδή ακριβώς αυτό θα γίνει.

Διαβάστε επίσης: Ζώδια: Τι μας επιφυλάσσει ο τελευταίος μήνας του 2020;
Δίδυμοι
Προσπάθησε να είσαι συνετός και παρών στα κομμάτια «τι τρώω», «τι ξοδεύω», επειδή η τάση είναι να μπεις σε πολύ μέτριο αυτόματο πιλότο.

Καρκίνος
Κατανόηση και παρηγοριά στη δουλειά δύσκολο να βρεις, ειδικά εάν επιλέξεις να κινηθείς με πλάγιους τρόπους.

Λέων
Αν το να σκέφτεσαι τ’ αρνητικά σε κάνει να θέλεις να τα βελτιώσεις, συνέχισε. Αν σε κάνει να θέλεις να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις, όχι ιδιαίτερα χρήσιμο.

Παρθένος
Τσέκαρε μήπως κοπιάζεις για σχέδια που έκανες επειδή τα έκανες ενώ δεν πολυθέλεις πλέον να ασχοληθείς.

Ζυγός
Χρειάζεται προσαρμοστικότητα στα δεδομένα που αλλάζουν στην καριέρα και τον γάμο σου, διαφορετικά είναι δύσκολο να αποφύγεις την ένταση με τον απέναντι.

Σκορπιός
Μην βιάζεσαι να εξαργυρώσεις γνώσεις και συνειδητοποιήσεις επειδή έτσι πιστεύεις ότι θα προχωρήσεις παρακάτω. Χρειάζεται και σωστός συγχρονισμός.

Τοξότης
Δημιουργικότητα, έρωτας και χαρούμενες σχέσεις με τα παιδιά σου εκ του ασφαλούς δεν γίνονται. Χρειάζεται να μπορείς και να εκτεθείς.

Αιγόκερος
Δύσκολο να πείσεις στο σπίτι ότι πρέπει να προσαρμοστούν οι άλλοι στις συνήθειες και τα δεδομένα σου. Θέλει κι από πλευράς σου κάτι καινούριο.

Υδροχόος
Αν η ρουτίνα σου έχει αρχίσει και «κλωτσάει» και δεν μπορείς να συνεννοηθείς, μάλλον χρειάζεται κάποια επανεξέταση.

Ιχθύες
Πας να μπεις σε πολύ γνωστά μοτίβα στις προσωπικές σου σχέσεις, τα οποία δεν είναι απαραίτητα ιδιαίτερα θετικά για σένα. Τσέκαρε που ξοδεύεσαι.

 

Γυναίκα

Ζώδια 2021: Τα 3 πιο τυχερά ζώδια για τη νέα χρονιά

γούρι

Πρόκειται για τρία ζώδια, τα οποία θα έχουν την τύχη, με το μέρος τους για το 2021. Τουλάχιστον, αυτό αναφέρουν, οι προβλέψεις.

Δείτε παρακάτω ποια είναι τα πιο τυχερά ζώδια για την επόμενη χρονιά.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή μέχρι τις 21 Μαρτίου. Τότε, ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα μετακομίσουν στο ζώδιό σου. Όταν συνυπάρχουν οι πλανήτες, ουσιαστικά ενισχύουν την ενέργεια με την οποία το κάθε ζώδιο είναι προικισμένο. Ο Ήλιος λοιπόν, είναι εκείνος που κυβερνά την ύπαρξή σου. Κυβερνά το μέρος του εαυτού σου που πραγματικά δεν αλλάζει. Αυτό, ισχύει όσο και να μεγαλώσεις και για ό,τι σου συμβεί στο ενδιάμεσο.

Η Αφροδίτη από την άλλη, ελέγχει τον τομέα της αγάπης, των χρημάτων και του σeξ και τον τρόπο με τον οποίο αντιδράς στον έρωτα και τη σeξουαλικότητα. Το «πάντρεμα» των παραπάνω μόνο ευοίωνο μπορεί να είναι και αυτό που πρέπει να περιμένεις είναι ένα «πικάντικο» 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια 2021: Οι «χρυσές» ημερομηνίες για κάθε ζώδιο

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ερμής φέτος θα είναι με το μέρος σου. Προς το τέλος του Απριλίου ειδικά, θα σου δώσει ένα μάθημα για το πώς πρέπει να λες αυτό που σκέφτεσαι. Το διάστημα Μαρτίου-Απριλίου μπορεί να αποδειχθεί κάπως σκληρό μαζί σου, ωστόσο θα ανταμειφθείς αργότερα αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να ενδώσεις σε νέες συνεργασίες.

Από τις 20 Απριλίου και μετά, όταν ο Ερμής και ο Ήλιος δηλαδή θα συναντηθούν στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσουν να επικοινωνήσεις και να εκφράσεις επιτέλους όλα όσα επιθυμείς: τρυφερότητα και φροντίδα. Το 2021 θα είναι η χρονιά που δε θα σε νοιάζει ιδιαίτερα η διατήρηση της τόσο αγαπημένης σου ρουτίνας και θα ξεκινήσεις να κυνηγάς αυτό που αγαπάς χωρίς να έχεις απώλεια ενέργειας και ισορροπιών. Κάν᾽το πράξη λοιπόν!

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο, με τύχη. Με τον Άρη (τον κυβερνήτη σου) να μπαίνει στο ζώδιό σου αμέσως μετά τις 20 Οκτωβρίου, θα είσαι στο στοιχείο σου μέχρι το τέλος του 2021. Παρότι ο Άρης είναι ο πλανήτης του πολέμου και των συγκρούσεων -και σίγουρα δεν ακούγεται ιδιαίτερα βοηθητικός- αν τον εκμεταλλευθείς την παρουσία του εποικοδομητικά, η ενέργειά του θα σε στηρίξει όταν θα χρειαστεί να διεκδικήσεις όσα σου αναλογούν στη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ποια αρχαία θεότητα συνδέεται το ζώδιό σου;