Γυναίκα

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18 - 24 Ιανουαρίου για όλα τα Ζώδια

γυναίκα άνεμος θάλασσα

Ποιες είναι οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα που ξεκίνησε;

Κριός 

Ξεκινήστε την εβδομάδα με το στόμα σας κλειστό και τα αυτιά σας ανοιχτά. Είστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι ακόμη και στα πιο ανεπαίσθητα σήματα που προέρχονται από φίλους και χαριτωμένους αγνώστους. Εάν μπορέσετε να καταλάβετε το κρυφό νόημα κάτω από τα λεγόμενά τους, θα κερδίσετε επιπλέον πόντους.

Στα μέσα της εβδομάδας, θα βιώσετε μια έκρηξη ενέργειας που σχετίζεται με την τέχνη ή τη δουλειά σας, οπότε ετοιμαστείτε για ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι ιδανικές μέρες για να χαλαρώσετε. Την Κυριακή, θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε την αξιοπιστία σας. 

Ταύρος

Τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα προσπαθήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην ζωή σας, με βάση όσα έχετε ακούσει από τους φίλους σας τον τελευταίο καιρό.

Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με τα καθημερινά, με ξυπνητήρια και λογαριασμούς, αλλά δεν θα σας πειράζει καθόλου. Η συναισθηματική σας κατάσταση θα περάσει μια φάση εντάσεων από τα μέσα της εβδομάδας και θα θελήσετε να κάτσετε μόνοι σας και να προσπαθήσετε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν.

Μέχρι την Παρασκευή, θα επιστρέψετε στον παλιό, καλό, γοητευτικό εαυτό σας. Η Κυριακή είναι μια καλή στιγμή για να προγραμματίσετε ένα μεγάλο ταξίδι για το μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης στον Ταύρο έως τις 4 Μαρτίου - Kαρμικές «Συvαντήσεις» και Nέοι Έρωτες

Δίδυμοι

Η ακατέργαστη δύναμη του μυαλού σας προσελκύει όλο και περισσότερα άτομα προς το μέρος σας στις αρχές της εβδομάδας. Ίσως χρειαστεί να αξιολογήσετε προσεκτικά τις αντιδράσεις σας εάν θέλετε να διατηρήσετε τη φήμη σας ζωντανή. Στα μέσα της εβδομάδας έρχονται στην επιφάνεια θέματα σχετικά με την ασφάλεια και την υγεία σας. Θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα είστε πολύ απασχολημένοι, αλλά διαπιστώνετε ότι περνάτε υπέροχα ακόμα κι αν είστε εξαντλημένοι στο τέλος μιας κουραστικής μέρας. Η Κυριακή φέρνει νέα που θα είναι δύσκολο να καταλάβετε αρχικά. Σκεφτείτε τα για μερικές μέρες. 

Καρκίνος

Θα είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας στις αρχές της εβδομάδας. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαροι, αλλά παρόλα αυτά μην εκπλαγείτε αν δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις. Τα μέσα της εβδομάδας φέρνουν συναισθηματική ένταση και αναταραχή, και ίσως να είστε ένας από τους λίγους ανθρώπους που μπορούν να αντιμετωπίσουν ώριμα τα προβλήματα που θα προκύψουν. Βοηθήστε τους ανθρώπους σας να αποφύγουν τα χειρότερα. Μέχρι την Παρασκευή, το κακό θα έχει περάσει, οπότε κακομάθετε τον εαυτό σας με κάτι όμορφο. Η Κυριακή φέρνει στην επιφάνεια ένα «καυτό» ζήτημα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αμέσως. 

Λέων

Στην αρχή της εβδομάδας δεν δυσκολεύεστε να καταστρώσετε τα σχέδιά σας. Μπορεί να σας βοηθήσουν οι νέες τεχνολογίες. Καθώς προχωρά η εβδομάδα, κοιτάξτε κάτω από την επιφάνεια σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας (τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές) και προσπαθήστε να τις βελτιώσετε. Θα δείτε γρήγορα τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας και από την Παρασκευή θα διασκεδάσετε εξερευνώντας τους νέους ορίζοντες που μόλις ανοίξατε. Πάρτε όλο το χρόνο που χρειάζεστε. Θα περάσετε το Σαββατοκύριακο με τα πιο αγαπημένα σας άτομα. Την Κυριακή, μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία, που θα ενθουσιαστεί από την ανεπιτήδευτη γοητεία σας. 

Παρθένος

Στις αρχές της εβδομάδας δυσκολεύεστε να πάρετε οποιαδήποτε απόφαση και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ακολουθήσετε την πρώτη σας παρόρμηση αντί να περιμένετε λίγο, ώστε να είστε σίγουροι. Κάντε αυτό που σας λέει η διαίσθησή σας και μην κοιτάτε πίσω. Το ένστικτό σας θα συνεχίσει να σας καθοδηγεί για το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, και όσο πιο έντονα αισθάνεστε, τόσο πιο ικανοποιημένοι θα είστε στην συνέχεια με τα αποτελέσματα. Μέχρι την Παρασκευή, μπορεί να είστε διχασμένοι ανάμεσα σε αυτές τις παρορμήσεις και την ανάγκη να βοηθήσετε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο ή να διεκπεραιώσετε μια άλλη εργασία. Για να δείτε τι πρέπει να κάνετε θα χρειαστεί να σκεφτείτε σοβαρά. 

Η εβδομάδα σας θα ξεκινήσει με απίστευτα καλή ενέργεια, που θα λιώνει τις καρδιές όλων όσων συναντάτε. Μπορείτε να καταφέρετε τους πάντες να κάνουν αυτό που θέλετε. Ακόμη και το κακότροπο αφεντικό σας θα κρέμεται από τα χείλη σας. Τα μέσα της εβδομάδας είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσετε την οικονομική σας κατάσταση. Όσο μεγαλύτερες είναι οι αλλαγές που θα κάνετε τόσο το καλύτερο. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε την ευχέρεια να εκφράζεστε με ακρίβεια, πράγμα που θα βελτιώσει τις σχέσεις σας. Κάποια συναισθηματικά ζητήματα από το παρελθόν μπορεί να σας στοιχειώσουν αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά θα τα ξεχάσετε αρκετά σύντομα. 

Σκορπιός

Συμβαίνουν πολλά κάτω από την επιφάνεια τη Δευτέρα και την Τρίτη και πιθανότατα θα χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να διαχειριστείτε τα προσωπικά σας ζητήματα. Την Τετάρτη, θα έρθετε αντιμέτωποι με ένα κύμα θετικής ενέργειας, που ξεκαθαρίζει τα πράγματα σε σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια και σας βοηθά να πείσετε τους γύρω σας να μοιραστούν την άποψή σας. Θα χρειαστεί να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση σχετικά με ρίσκα και ασφάλεια στα τέλη της εβδομάδας, κάτι που μπορεί να επηρεάσει βαθιά τα ιδανικά σας. Την Κυριακή θα χρειαστεί να επιδείξετε αυτοέλεγχο για να αποφύγετε να μιλήσετε πολύ σκληρά σε κάποιον/α.

Τοξότης

Εάν βρεθείτε με κόσμο στην αρχή της εβδομάδας, να περιμένετε πολύ διασκέδαση και πολλές νέες επαφές. Εάν είστε μόνοι σας, προσπαθήστε τουλάχιστον να μοιραστείτε τον προσωπικό σας χώρο με έναν/μία γοητευτικό/ή άγνωστο/η. Από την Τετάρτη, αρχίζετε να στρέφεστε περισσότερο στον εαυτό σας και αναμφίβολα θα χαλαρώσετε κάπως τους ρυθμούς σας. Καιρός ήταν! Η Παρασκευή φέρνει κάποιο είδος αναγνώρισης από την κοινότητα σας (ίσως απλώς από τους συγκατοίκους σας). 

Αιγόκερως

Διεκπεραιώστε τις πιο επείγουσες υποθέσεις στην αρχή της εβδομάδας. Θα αντιμετωπίσετε μια σωρεία προκλήσεων, αλλά θα πρέπει να τις διαχειριστείτε μία-μία. Θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα θα τις διεκπεραιώσετε. Κοιτάξτε προσεκτικά όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει στα μέσα της εβδομάδας και δοκιμάστε να κάνετε ένα βήμα πίσω για να έχετε μια πιο σωστή προοπτική.

Σύντομα θα συνειδητοποιήσετε τι θέλετε να δείτε να συμβαίνει, αλλά ίσως αναρωτιέστε για το πώς θα το πραγματοποιήσετε. Εάν εργαστείτε πάνω σε αυτό την Παρασκευή και το Σάββατο, θα δείτε γρήγορα αποτελέσματα. Η Κυριακή φέρνει την αναγνώριση των καλύτερων χαρακτηριστικών σας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια 2021: Τα 3 πιο τυχερά ζώδια για τη νέα χρονιά

Υδροχόος

Κάτι νέο και απροσδόκητο έρχεται στο δρόμο σας τη Δευτέρα ή την Τρίτη και το πιθανότερο είναι ότι θα βρείτε έναν τρόπο για να το μετατρέψετε σε κάτι φοβερό για εσάς και τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Στα μέσα της εβδομάδας χαλαρώνετε αρκετά και περνάτε όμορφα με φίλους, οικογένεια και χαριτωμένους αγνώστους. Μην ανησυχείτε, κάνετε καλή εντύπωση σε όποιον σας γνωρίζει. Οι σχέσεις με τους συγκατοίκους σας βρίσκονται στο προσκήνιο την Παρασκευή και το Σάββατο. Την Κυριακή θα αναγκαστείτε να ασχοληθείτε με κάποια ζητήματα, που προκύπτουν στην δουλειά σας.

Ιχθύες

Στην αρχή της εβδομάδας έρχεστε αντιμέτωποι με κάποια οικονομικά ζητήματα. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεστε τα χρήματά σας είναι βιώσιμος, διαφορετικά θα πρέπει να διορθώσετε κάποια πράγματα. Αν και περιβάλλεστε από θετική ενέργεια στα μέσα της εβδομάδας, θα δυσκολευτείτε να αντιμετωπίσετε τις ισχυρές προσωπικότητες που σας περιβάλλουν, ειδικά εάν απαιτούν άμεσες αποφάσεις. Προσπαθήστε να αναβάλλετε την λήψη αποφάσεων μέχρι την Παρασκευή, όταν θα είστε πολύ πιο δυνατοί και σε καλύτερη θέση να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες. Την Κυριακή, θα έχετε μια πολύ καλή εικόνα σχετικά με το προς τα πού θα πρέπει να κατευθυνθείτε.

astro-live.gr