Skip to main content
ΓΥΝΑΙΚΑ

Ζώδια: Άρης στον Ταύρο έως τις 4 Μαρτίου - Kαρμικές «Συvαντήσεις» και Nέοι Έρωτες

Image
ερωτευμενο ζευγάρι έρωτας αγάπη
 clock 13:16 | 11/01/2021 writer icon newsroom ekriti.gr

Με την εμφάνισή του Άρη στον Ταύρο από τις 7 Ιανουαρίου ως τις 4 Μαρτίου, δυναμικές και παθιασμένες θα είναι οι ενέργειες, μελετημένοι θα είναι οι στόχοι.

Στις διεκδικήσεις είτε αυτές έχουν να κάνουν με επαγγελματικά θέματα είτε με προσωπικά, οι ενέργειες θα έχουν μεθοδική επιμονή, η σκέψη θα βρίσκεται σε τάξη. Η δυναμικότητα θα βοηθήσει στην ανάληψη πρωτοβουλιών, γενικότερα θα υπάρξει ανάγκη για κυριαρχία, δεν θα λείψουν οι ανταγωνιστικές διαθέσεις. 

Στον αισθηματικό τομέα θερμές και άμεσες θα είναι οι εκδηλώσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα έχουν αμεσότητα. Οι ερωτευμένοι θα είναι σε θέση να εκδηλωθούν και να εκφραστούν, σε ορισμένες περιπτώσεις δεν αποκλείεται να κινηθούν με έντονο πάθος.

Προσοχή στο πείσμα και στην εμμονή, ίσως να υπάρξει προσκόλληση στις απόψεις, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι έντονες αντιπαραθέσεις. Τόσο ανάμεσα στα ζευγάρια όσο και ανάμεσα σε συναδελφικά άτομα απαραίτητη θα είναι η αποδοχή, τα εγωιστικά πείσματα θα προκαλέσουν ρήξεις.

Όταν ο Άρης βρίσκεται στον Ταύρο είναι μια καλή περίοδος για:

  • Να αντιμετωπίσουμε με δυναμική οικονομικά θέματα
  • Να ανοίξουμε τραπεζικό λογαριασμό
  • Να ξεκινήσουμε αποταμίευση
  • Να προσέξουμε το βάρος μας
  • Να ξεκινήσουμε γυμναστική και να δώσουμε σημασία στη φυσική μας κατάσταση
  • Να εκδηλώσουμε τη ρομαντική πλευρά μας
  • Να ζήσουμε στιγμές πάθους με τον σύντροφό μας
  • Να απολαύσουμε καλό και ποιοτικό φαγητό

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Άρη στον Ταύρο;

Τα ζώδια που θα βγουν περισσότερο κερδισμένα είναι οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι, οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς, ενώ οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, θα πρέπει να αποφύγουν σπατάλες, που μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια 2021: Οι «χρυσές» ημερομηνίες για κάθε ζώδιο

Άρης στον Ταύρο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, ο κυβερνήτης σου Άρης ολοκληρώνει την διέλευσή του στο ζώδιό σου και περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 7 Ιανουαρίου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Μαρτίου, ώστε να σου δώσει την ευκαιρία να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Έτσι, το επόμενο διάστημα θα μπορέσεις να ρυθμίσεις καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σου, ενώ παράλληλα θα δραστηριοποιηθείς κατάλληλα ώστε να αποκτήσεις και μια νέα πηγή εσόδων.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου από τις 7 Ιανουαρίου, σε τροφοδοτεί με αυξημένη ενέργεια και σε κινητοποιεί να κάνεις τα πάντα προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Μέχρι και τις 4 Μαρτίου που θα βρίσκεται εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες ριζικές αλλαγές στη ζωή σου προκειμένου να δημιουργήσεις μια νέα σταθερότητα και μια καλύτερη διαβίωση. Οι σχέσεις σου θα έρθουν στο προσκήνιο αυτό το διάστημα και θα πάρεις πρωτοβουλίες που θα συμβάλουν στην βελτίωσή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, η είσοδος του Άρη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία θα προβληματιστείς έντονα σχετικά με το μέλλον σου. Μέχρι και τις 4 Μαρτίου οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν να αξιολογήσεις, να μελετήσεις και να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου, προκειμένου να εξασφαλίσεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Τα επαγγελματικά σου και οι προσωπικές φιλοδοξίες σου, θα πρέπει τώρα να βρουν θετική διέξοδο κι αυτό σημαίνει ότι αν εργάζεσαι σε μια δουλειά που δεν σε ικανοποιεί, ίσως αποφασίσεις να κάνεις το μεγάλο βήμα, μετά τις 4 Μαρτίου που ο Άρης θα περάσει στο δικό σου ζώδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, η είσοδος του Άρη στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ξεκινά στις 7 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 4 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό θα νιώσεις την ανάγκη να συμμετάσχεις σε πολλές φιλικές συγκεντρώσεις, να διασκεδάσεις και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις αρκετές νέες γνωριμίες μέσα από συλλογικές δραστηριότητες και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσεις μια μακροχρόνια σχέση που θα επισημοποιηθεί με το πέρασμα του χρόνου.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, η είσοδος του Άρη στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τις 7 Ιανουαρίου και μέχρι τις 4 Μαρτίου στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καριέρα σου. Η ανάγκη σου να βρεθείς στο προσκήνιο και να προβάλλεις τις ικανότητές σου, θα σε ωθήσει να εντείνεις τις προσπάθειές σου και να αφήσεις όλα τα κρυφά σου ταλέντα να βγουν στην επιφάνεια. Αν αυτό το διάστημα αναλάβεις μια καινούργια δουλειά, ίσως αναγκαστείς εκ των πραγμάτων να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό σου ώστε να κερδίσεις τις εντυπώσεις, γεγονός που θα το πετύχεις σχετικά εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, θεωρείται πολύ θετική για το ζώδιό σου, αφού ενεργοποιεί τον ευνοϊκό ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, από τις 7 Ιανουαρίου και μέχρι τις 4 Μαρτίου θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να κάνεις ταξίδια σε μέρη μακρινά ή να ξεκινήσεις κάποιες σπουδές ή μελέτες που σε ενδιαφέρουν. Αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση, θα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις αυτό το διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και να αποφασίσεις να εγκατασταθείς οριστικά σε μια ξένη χώρα που σου προσφέρει τις ιδανικές προοπτικές. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως βρεις τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου μέσα από μια κοινή δραστηριότητα.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, είσοδος του Άρη στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 7 Ιανουαρίου μέχρι και το τέλος του Μαρτίου θα σε φέρει αντιμέτωπο με τα οικονομικά σου τα οποία εδώ και καιρό σου δημιουργούν άγχος. Αν έχεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με χρέη, οφειλές ή διευθέτηση περιουσιακών σου στοιχείων, ο κόκκινος πλανήτης θα σε αναγκάσει να κινητοποιηθείς και να κάνεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε να τα βάλεις σε μια τάξη. Μια σημαντική αλλαγή θα επιδιώξεις και στην προσωπική σου ζωή, είτε επιστρέφοντας σε μια σχέση από το παρελθόν, είτε με το να ενδώσεις σε έναν ερωτικό πειρασμό που θα σε μεταμορφώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης περνάει στο πολικό ζώδιο του Ταύρου στις 7 Ιανουαρίου και υπόσχεται να τονώσει τις σχέσεις σου, φίλε Σκορπιέ. Μέχρι και τις 4 Μαρτίου που θα μείνει εκεί, το θέμα της συντροφικότητας θα σε απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γεγονός που θα σε παροτρύνει να ενδιαφερθείς περισσότερο για τις ανάγκες του συντρόφου σου και να κάνεις κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να βελτιώσεις το κλίμα ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος, θα αποδεχτείς κάθε πρόσκληση για διασκέδαση, προκειμένου να αυξήσεις τις πιθανότητες να βρεις τον σύντροφο που σου ταιριάζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η νέα θέση του Άρη στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 7 Ιανουαρίου και μέχρι τις 4 Μαρτίου, πρόκειται να σε τροφοδοτήσει με την απαραίτητη ενέργεια και τη δύναμη που χρειάζεσαι προκειμένου να αντεπεξέλθεις τόσο στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου όσο και στο φορτωμένο πρόγραμμα που έχεις το τελευταίο διάστημα. Για να μπορέσεις μάλιστα να τα βγάλεις πέρα ίσως χρειαστεί να κόψεις ώρες από τον ελεύθερο χρόνο σου, αφού τώρα σου δίνεται η μοναδική ευκαιρία να πετύχεις κάποιους στόχους σου. Ευτυχώς, στην προσωπική σου ζωή ο σύντροφός σου φαίνεται να συμμερίζεται την αγωνία σου και τις προσπάθειές σου κι έτσι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 7 Ιανουαρίου ο Άρης περνάει στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Μαρτίου. Έτσι, μετά από μια δύσκολη περίοδο, η ζωή σου θα πάρει επιτέλους μια θετική στροφή και θα γίνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, αφού θα μπορέσεις να ασχοληθείς ως επί το πλείστον με δραστηριότητες που σε διασκεδάζουν και σε ευχαριστούν. Ένα φλερτ που μπορεί να υποβόσκει εδώ και καιρό, θα ολοκληρωθεί αυτό το διάστημα και θα σου αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ αν έχεις ήδη μια σχέση, τώρα θα ξεπεράσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα και θα προχωρήσεις στην επισημοποίησή της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, η είσοδος του Άρη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 7 Ιανουαρίου και μέχρι τις 4 Μαρτίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένειά σου. Έτσι, το ερχόμενο διάστημα ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποια προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Δεν αποκλείεται ακόμα, να υπάρξουν σοβαρές διαφωνίες με τα οικεία σου πρόσωπα, τα οποία θα σε αναγκάσουν να «βγάλεις» στην επιφάνεια την σκληρή πλευρά του εαυτού σου, αν και θα πρέπει να ξέρεις ότι μια τέτοια συμπεριφορά δεν θα βοηθήσει κανέναν. Ίσως λοιπόν θα είναι καλύτερα να αποφύγεις την επίθεση και να επιδιώξεις να κατανοήσεις και τις δικές τους ανάγκες.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η είσοδος του Άρη στον Ταύρο και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 7 Ιανουαρίου και μέχρι τις 4 Μαρτίου, εγκαινιάζει μια εξαιρετικά θετική περίοδο για σένα. Το διάστημα αυτό η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ οι γνωριμίες που θα κάνεις θα σε βοηθήσουν να πετύχεις κάθε στόχο που θέλεις. Οι σχέσεις με το συγγενικό σου περιβάλλον θα βελτιωθούν, ενώ κάποια ταξίδια –ακόμα και μικρής διάρκειας- θα σου προσφέρουν μεγάλες προοπτικές. Αν ασχολείσαι με συγγραφή, ίσως νιώσεις περισσότερο πιεσμένος, παράλληλα όμως θα έχεις και περισσότερη έμπνευση. Στην προσωπική σου ζωή αν είσαι ελεύθερος, είναι πιθανό να δημιουργήσεις μια καινούργια σχέση με ένα άτομο εξαιρετικά ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρωτας και ζώδια 2021: Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 - 2023 ekriti.gr | Όροι Χρήσης.
Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis