Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό να ζητά 100.000 ευρώ για να τραγουδήσει για την Εθνική μπάσκετ, μετά την επιστροφή της από τη Λετονία και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Eurobasket.
Ο Νίκος Ζήσης, τεχνικός διευθυντής της ομάδας μπάσκετ, έκανε μία ανάρτηση για τις φήμες αυτές.
«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι πραγματικός φίλος της Εθνικής και του μπάσκετ. Είναι ο άνθρωπος που στη διάρκεια της συναυλίας του σταμάτησε για να παρακολουθήσει τα τελευταία δευτερόλεπτα της ομάδας μας αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξή του. Έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια να βρεθεί κοντά μας αφιλοκερδώς, όμως επειδή εκείνες της ημέρες βρισκόταν στο εξωτερικό, δεν κατέστη εφικτό. Είναι κρίμα λοιπόν να δέχεται κακόβουλα σχόλια όταν η πρόθεσή του ήταν μόνο θετική.
Είχαμε όμως την τύχη και τη χαρά, χάρη στον φίλο μας Μανώλη Μούτσο να βρεθεί δίπλα μας ο Θοδωρής Φέρρης – ένας καλλιτέχνης που όλοι μας εκτιμούμε ιδιαίτερα. Παρότι το πρόγραμμά του ήταν γεμάτο εκείνη την ημέρα βρισκόταν στην Αθήνα και με μεγάλη προθυμία μας άνοιξε τον χώρο του και μας χάρισε μια μοναδική βραδιά με τη φωνή και την παρουσία του.
Ήταν μια στιγμή γιορτής και χαράς για όλους μας, που θέλουμε να θυμόμαστε μόνο με θετικά συναισθήματα», δήλωσε ο ίδιος.
Διαβάστε επίσης
Γκοτσόπουλος: "Συνήθως οι μεγάλες αγάπες ξεκινούν από έντονο μίσος, μου έχει συμβεί"