Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΕΕΤ: Αναστολή συμβάσεων για 2.500 εργαζόμενους της Pizza Fan ζητά η Ομοσπονδία

πίτσα
 clock 19:43 | 23/10/2026
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Την ένταξη περίπου 2.500 εργαζομένων της γνωστής αλυσίδας πίτσας «Pizza Fun» σε καθεστώς αναστολής συμβάσεων εργασίας ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό και Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ), προκειμένου να διασφαλιστεί η καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού και η ασφαλιστική τους κάλυψη.

Με επιστολή της προς την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως η Ομοσπονδία ζητά να ληφθεί σχετική μέριμνα για τους εργαζόμενους σε 110 καταστήματα της αλυσίδας σε ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕΕΤ, η υπαγωγή των συγκεκριμένων εργαζομένων σε καθεστώς αναστολής συμβάσεων θα τους επιτρέψει να λαμβάνουν την προβλεπόμενη αποζημίωση ειδικού σκοπού, καθώς και να διατηρούν την ασφαλιστική τους κάλυψη για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης 

Δίκη στο Εφετείο για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού: «Εκτίω ποινή ισόβια στον πόνο» δήλωσε η μητέρα του

Πανάγιος Τάφος: Δέκα χρόνια από το ιστορικό άνοιγμα - Η μεγάλη επετειακή εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis