Για να κάνει τη δήλωση της για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού των καρχαριών, η καλλιτέχνιδα Olek επέλεξε να καλύψει δύο γλυπτά στο υποβρύχιο Museo de Arte Subacuatico (MUSA) με το... βελονάκι της!
Για το έργο, η Olek χρησιμοποιείσαι ασφαλή, βιοδιασπώμενα υλικά και τα χρώματα της αντιγράφουν τα κόκκινα, τα κίτρινα και τα καφέ του κοραλλιογενούς υφάλου.
Είναι ειδικά επέλεξε να πλέξει γλυπτά βόμβες, ως σύμβολο της αλληλεγγύης για την προστασία του περιβάλλοντος.
Μετά την υποθαλάσσια εγκατάσταση, η Olek συνεργάστηκε με την Tre Packard μια μη- κερδοσκοπική οργάνωση για την προστασία της θαλάσσιας ζωής. Σε μια χαριτωμένη σειρά φωτογραφιών έχει δύτες ουρές γοργόνων, και φτερά πεταλούδας με.. βελονάκι!