Υλικά
- 6 σνίτσελ μοσχαρίσια
- 3 κουτ. σούπας γαλέτα
- 100 γρ. ροκφόρ
- 100 γρ. μπέικον
- 100 γρ τριμμένη κεφαλογραβιέρα
- 3/4 φλιτζ. κόκκινο κρασί
- 3 κουτ. σούπας κοφτές μαργαρίνη
- 1 αυγό
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
- σκόνη σκόρδου
- αλάτι-πιπέρι
- Ρίχνετε αλάτι και λίγη σκόνη σκόρδου σε κάθε σνίτσελ.
- Σε ένα μπολ ανακατεύετε την κεφαλογραβιέρα, το ροκφόρ, το μπέικον ψιλοκομμένο, τη γαλέτα, το μαϊντανό και το αυγό.
- Βάζετε περίπου 2 κουτ. της σούπας από το μείγμα των τυριών σε κάθε σνίτσελ και το τυλίγετε ρολό στερεώνοντας το με οδοντογλυφίδες.
- Σε μια κατσαρόλα βάζετε 3 κοφτές κουταλιές μαργαρίνη να κάψει και τσιγαρίζετε τα ρολά.
- Τα σβήνετε με το κρασί και τα αφήνετε να ψηθούν σε σιγανή φωτιά περίπου μιάμιση ώρα προσέχοντας να μην μείνουν από νερό.
- Τέλος, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε την σάλτσα να πάρει άλλη μια βράση.
- Σερβίρετε με ρύζι και ψητά μανιτάρια