Skip to main content
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ρολά μοσχαρίσια με γέμιση τυριών

Ρολά μοσχαρίσια με γέμιση  τυριών
 clock 00:36 | 17/06/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Υλικά

  • 6 σνίτσελ μοσχαρίσια
  • 3 κουτ. σούπας γαλέτα
  • 100 γρ. ροκφόρ
  • 100 γρ. μπέικον
  • 100 γρ τριμμένη κεφαλογραβιέρα
  • 3/4 φλιτζ. κόκκινο κρασί
  • 3 κουτ. σούπας κοφτές μαργαρίνη
  • 1 αυγό
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος
  • σκόνη σκόρδου
  • αλάτι-πιπέρι

  • Ρίχνετε αλάτι και λίγη σκόνη σκόρδου σε κάθε σνίτσελ.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύετε την κεφαλογραβιέρα, το ροκφόρ, το μπέικον ψιλοκομμένο,​ τη γαλέτα, το μαϊντανό και το αυγό.
  • Βάζετε περίπου 2 κουτ. της σούπας από το μείγμα των τυριών σε κάθε σνίτσελ και το τυλίγετε ρολό στερεώνοντας το με οδοντογλυφίδες.
  • Σε μια κατσαρόλα βάζετε 3 κοφτές κουταλιές μαργαρίνη να κάψει και τσιγαρίζετε τα ρολά.
  • Τα σβήνετε με το κρασί  και τα αφήνετε να ψηθούν σε σιγανή φωτιά περίπου μιάμιση ώρα προσέχοντας να μην μείνουν από νερό.
  • Τέλος, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε την σάλτσα να πάρει άλλη μια βράση.
  • Σερβίρετε με ρύζι και ψητά μανιτάρια
google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis