Skip to main content
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ισχύει! Επέλεξε μια κάρτα Ταρώ & δες τι σου επιφυλλάσει το μέλλον!

Image
 κάρτα Ταρώ
 clock 19:53 | 27/09/2022 writer icon newsroom ekriti.gr

Κάθε 1 από τις 4 κάρτες Ταρώ της κεντρικής φωτογραφίας αποκαλύπτει κάτι σημαντικό για το άμεσο μέλλον σου.

Δες τες και τις 4 προσεκτικά και διάλεξε αυτή που συγκέντρωσε πιο πολύ την προσοχή σου.

Επέλεξε μια από τις 4 κάρτες..

Image
καρτες Ταρώ

 

1.Αρχιέρεια

Η κάρτα συμβολίζει μια γυναίκα μυστηριώδη που γνωρίζει πολλά αλλά δε μιλάει. Μπορεί να είναι μια μάνα, μια αδελφή ή και μια φίλη. Η κάρτα αυτή δεν έχει ηλικία. Μπορεί να είναι ένα νεαρό κορίτσι ή μια ηλικιωμένη πεθερά. Σίγουρα πάντως κρατάει τους τόνους χαμηλούς, είναι εσωστρεφής κλειστός χαρακτήρας με υπομονή. Η κάρτα σχετίζεται με τη θηλυκή φύση και τη Σελήνη.

Όταν πέφτει δηλώνει περίοδο γονιμότητας και κέρδους από γυναίκες ή γενικότερα από πελάτες. Δηλώνει ειδήσεις που περιμένουμε και θέλουμε, εξελίξεις σε προσωπικά μας θέματα (ειδικά αν είστε άνδρας τότε η γυναίκα που σας ενδιαφέρει σας σκέφτεται έντονα και βαθιά). Επειδή είναι εσωτερική κάρτα, πολλές φορές μπορεί και να δηλώνει ευαίσθητη ψυχολογία και κατ΄επέκταση ευαίσθητη υγεία ή συνάντηση με αφορμή θέμα υγείας.

Είναι πάντως κάρτα επιβεβαίωσης σε συναισθηματικά θέματα, αν πέφτει επάνω σας, και το πρόσωπο που σας απασχολεί σας σκέφτεται και σας αγαπάει, αλλά αν η κάρτα πέφτει μακριά σας τότε αυτό μπορεί να είναι σημάδι ότι υπάρχει και κάποιο άλλο γυναικείο πρόσωπο στην υπόθεση.

Αν είναι ερωμένη ή απλά κάποιο γυναικείο πρόσωπο του περιβάλλοντός του που τον επηρεάζει αυτό εξαρτάται από τις υπόλοιπες κάρτες. Πάντως αν είναι άλλη γυναίκα και όχι εσείς, τότε σίγουρα είναι πρόσωπο που επηρεάζει πάρα πολύ και καλό είναι να είστε προσεκτική. Αν πάλι είστε άνδρας και η κάρτα δε δείχνει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τότε σίγουρα και κάποια άλλη κρατάει ενδιαφέρον ερωτικό για εσάς και είναι μάλιστα πρόσωπο μέσα από φιλικό σας κύκλο.

Όπως και να έχει η κάρτα πάντα φέρνει κάποιες αποκαλύψεις.

2.Τρελός

Η κάρτα αυτή δεν είναι ούτε θετική ούτε αρνητική αλλά πάντα παίρνει το νόημα και επηρεάζεται από τις γειτονικές της κάρτες. Γενικότερα η κάρτα δηλώνει ανώριμη συμπεριφορά που μπορεί να φτάσει ακόμη και στο σημείο του παραλογισμού και της αδιακρισίας. Επειδή η κάρτα είναι αμφίβολη αν κάνετε τώρα ή αν σκέφτεστε να κάνετε καινούργια ξεκινήματα στη ζωή σας σκεφτείτε διπλά και τριπλά πριν προχωρήσετε σε πράξεις που μπορεί είτε να σας δεσμεύσουν είτε να σας απογοητεύσουν.

Αν η κάρτα πέφτει επάνω σας τότε σίγουρα αυτό είναι σημάδι ότι πρέπει να λειτουργήσετε με περισσότερη θέληση και αποφασιστικότητα και να μην αφήνεστε σε απολαύσεις και πρόχειρα σχέδια. Η σκέψη σας μπορεί να είναι μπερδεμένη αλλά με ένα απλό και ξεκάθαρο βραχυπρόθεσμο σχέδιο. Στα οικονομικά η κάρτα δεν ευνοεί ιδιαίτερα παρά μόνο κάποια μικροποσά από τυχερά παιχνίδια. Ίσως υπάρξουν κάποιοι απρόβλεπτοι λογαριασμοί και έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει και θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε από αυτούς ‘ξεχνώντας’ τους σε κάποιο συρτάρι.

Γενικότερα θα κάνετε πολλές μετακινήσεις άσκοπες ή που δε θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι φιλικές σας σχέσεις μπορεί να ευνοηθούν αυτή την περίοδο μιας και σας βγαίνει η ανάγκη να είστε σε χαλαρό περιβάλλον περισσότερο τώρα αλλά προσέξτε λίγο πιθανή απογοήτευση από στενά φιλικά σας πρόσωπα. Στα προσωπικά θέματα η κάρτα δείχνει κάποιες ανασφάλειες μέσα σε μια σχέση αν υπάρχει οι οποίες όμως δεν είναι τέτοιες ώστε να οδηγήσουν σε εντάσεις. Αν δεν έχετε σχέση τότε απλά είναι μια περίοδος που δε θα συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας αλλά σίγουρα μπορείτε να χαλαρώσετε, να εκφραστείτε και να περάσετε ωραία με τις καινούργιες σας γνωριμίες που μπορεί και να καταλήξουν σε υπέροχες ενδιαφέρουσες φιλίες.

Η κάρτα είναι από τη φύση της αόριστη και γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ειδικά αν επηρεάζει τα επαγγελματικά σας. Αν δεν προσέξετε καθυστερήσεις σε κάποιες προθεσμίες μπορεί να σας στοιχίσει ακριβά. Γενικά η θέση σας δεν κινδυνεύει αλλά προσέξτε λίγο γιατί προβάλετε μια εικόνα ασυνέπειας και δυσπιστίας. Στην υγεία σας τέλος χρειάζεται να προσπαθήσετε να φέρετε αποκατάσταση και ισορροπία.

3.Δικαιοσύνη

Η κάρτα αυτή συνδέεται με το ζώδιο του Ζυγού και αναφέρεται σε θέματα νομικά και κατ’ επέκταση θέματα αποφάσεων. Δηλώνει ότι είναι η στιγμή που πρέπει να ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης για να πάρετε την πιο σωστή απόφαση για εσάς. Αν σας απασχολεί νομικό ζήτημα τότε θα παρθεί απόφαση και το αν είναι θετική ή αρνητική για εσάς αυτό θα κριθεί από τις γύρω κάρτες. Το σίγουρο είναι ότι δε θα υπάρξουν άλλες αναβολές στο ζήτημα εκτός μόνο αν πάνω στη Δικαιοσύνη πέσει η κάρτα του Κρεμασμένου οπότε η υπόθεση σας πάει για αναβολή από την άλλη πλευρά.

Στα προσωπικά θέματα αυτή η κάρτα δηλώνει περίοδο που μπορείτε να φέρετε ισορροπία στη σχέση σας και να ηρεμήσετε. Αν όμως περιστοιχίζεται από δύσκολες κάρτες τότε μπορεί και να είναι σημάδι για επερχόμενο χωρισμό ή προβλήματα που ξεκινούν από διαφορά χαρακτήρων και απόψεων. Τέλος μπορεί και να υποδηλώνει έναν γάμο όχι δικό σας αλλά μέσα στην οικογένειά σας. Στα οικονομικά θέματα η κάρτα μιλάει για αγοραπωλησίες και μια νέα ισορροπία στα οικονομικά σας που θα έρθει όμως μέσα από μια μορφή συνεργασίας ή συνεταιρισμού.

Η κάρτα της Κρίσης είναι σίγουρα μια καρμική κάρτα που δηλώνει ότι έχει έρθει η ώρα που θα παρθούν αποφάσεις ή που πρέπει να πάρετε εσείς πλέον τις δικές σας. Είναι κάρτα αντικειμενικά λίγο ψυχρή αλλά σίγουρα δίκαια!

4.Κόσμος

Η κάρτα αυτή είναι η τελευταία της Ταρώ και συμβολίζει το τέλος και την ολοκλήρωση μιας διαδικασίας και την επίτευξη των στόχων σας. Επιτυχίες. Ολοκλήρωση. Γάμος. Εγκυμοσύνη. Η τύχη είναι με το μέρος σας και λειτουργείτε πάρα πολύ δημιουργικά.

Στα οικονομικά σας είναι περίοδος ξεγνοιασιάς και οικονομικής επιτυχίας. Τύχη και εύνοια έρχεται και μέσα από αδέλφια αλλά και μακρινούς συγγενείς. Αν ασχολείστε με το εμπόριο θα έχετε θετικότατες συμφωνίες και μάλιστα εύνοια που έρχεται μέσα από ταξίδια ή μετακινήσεις. Κατάλληλη περίοδος που ευνοεί αγοραπωλησίες ειδικά ακινήτων.

Αν το επάγγελμά σας έχει να κάνει με δημοσιότητα ευνοείται ακόμη περισσότερο μιας και το πρόσωπό σας μπορεί να εμφανιστεί στην τηλεόραση ή σε μια θεατρική σκηνή. Προαγωγή, ανεξαρτησία και σε θέματα υγείας έχετε επιτέλους την αποκατάσταση που περιμένατε. Στα προσωπικά σας θέματα ο έρωτάς σας είναι δυνατός και προχωράτε μαζί καλά και με επιτυχία. Αν είστε μόνοι σας τότε πολλές οι προοπτικές και οι ενδιαφερόμενοι… Γενικότερα είναι κάρτα ασφάλειας και προστασίας.

Πηγή: healingeffect.gr, astropedia.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάθε να «λες τα χαρτιά» απλά και εύκολα!

Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει τί θεωρείτε λιγότερο ελκυστικό στον έρωτα

Σχέσεις και σεξ: To παιχνίδι με κάρτες που αυξάνει τη σεξουαλική απόλαυση

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 - 2022 ekriti.gr | Όροι Χρήσης.
Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis