Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δωρεά 500 βιβλίων σε σχολεία του Δήμου Ηρακλείου
βιβλίο
 clock 19:30 | 27/12/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Με 500 βιβλία εμπλουτίζονται οι βιβλιοθήκες τριών σχολείων στο Δήμο Ηρακλείου, δωρεά του Μανόλη Κυριάκη, ιδιοκτήτη του ιστορικού βιβλιοπωλείου που κλείνει έπειτα από 45 χρόνια λόγω συνταξιοδότησης. Πρόκειται για το 6ο και 44ο Δημοτικό σχολείο, το 4ο Δημοτικό σχολείο και 3ο Νηπιαγωγείο Νέας Αλικαρνασσού.

Η ανακοίνωση αποδοχής της δωρεάς  έγινε από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Αντώνη Περισυνάκη σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο 6ο και 44ο Δημοτικό σχολείο.

Ο Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε τον Μανόλη Κυριάκη για την δωρεά αλλά και συνολικά για την συνεισφορά του στα γράμματα και τη λογοτεχνία και του ευχήθηκε καλή δύναμη στη νέα του ζωή.

Οι Διευθύντριες των σχολείων Μαριλένα Παπαζαχαριάκη και Εμμανουέλλα Περισυνάκη θα διαθέσουν τα βιβλία στη βιβλιοθήκη του σχολείου και στους μικρούς μαθητές.

Διαβάστε επίσης:

Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Ιστορικό ρεκόρ στην κίνηση με πάνω από 10 εκατ. επιβάτες

Ηράκλειο: Χωρίς διανομή πετρελαίου θέρμανσης σήμερα τα πρατήρια

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis