Πολιτικό Παρασκήνιο

Κεγκέρογλου: Ο Τσίπρας μοιάζει όλο και πιο πολύ στον Καμμένο

βασίλης κεγκέρογλου

“Αυτό το οποίο για εμάς πρέπει τα επόμενα χρόνια να συμβεί είναι να αλλάξει πολιτική η χώρα γιατί δεν αρκεί η αλλαγή προσώπων”, είπε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
“Είχαμε αντιπαράθεση και με την κυβέρνηση και με τον κ. Μητσοτάκη ως προς τις πολιτικές θέσεις. Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να κρίνει και να ελέγχει την κυβέρνηση” δήλωσε ο κ. Κεγκέρογλου και πρόσθεσε:
“Η ουσία είναι ότι η χώρα δεν έχει εθνική στρατηγική, η ουσία είναι ότι στη χώρα δεν υπάρχει και δεν λειτουργεί η Δικαιοσύνη, η ουσία είναι ότι στη χώρα δεν υπάρχει προστασία του πολίτη, δεν υπάρχει δικαιοσύνη ως προς την κοινωνία στις αποφάσεις και τις πολιτικές”.
“Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι εδώ και καιρό έχουν κλείσει τα ελλείμματα, η οικονομία πάει καλά, ποια η ανάγκη να συνεργάζεται με την ακροδεξιά; Η μόνη ανάγκη είναι να είναι γαντζωμένος στην εξουσία... Είναι φυσιολογικό, διότι ο Τσίπρας όλο και περισσότερο μοιάζει στον Πάνο Καμμένο και ο Καμμένος όλο και περισσότερο στον Τσίπρα. Μαζί θα τα ψηφίσουν όλα και μαζί θα είναι στην κυβέρνηση μέχρι τέλους, τα υπόλοιπα είναι παραμύθια”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Πολιτικό Παρασκήνιο

Κορωνοϊός: Ο Κώστας Σημίτης περίμενε στην ουρά για να εμβολιαστεί

Κώστας Σημίτης

Στον νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετέβη το πρωί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης προκειμένου να εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό.

Ο 85χρονος πρώην πρωθυπουργός έφτασε στον «Ευαγγελισμό» στις 08:00, φορώντας μάσκα και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, και περίμενε στην ουρά να φτάσει η σειρά του για να κάνει το εμβόλιο για τον Covid-19, πιθανότατα την επαναληπτική δόση.

Κομψά ντυμένος, με μια μπεζ καμπαρντίνα, ο πρώην πρωθυπουργός διδάσκει ήθος, αφού περιμένει να εμβολιασθεί, ανώνυμος μεταξύ ανωνύμων, σε αντίθεση με άλλους πολιτικούς που έσπευσαν να πάρουν τη σειρά άλλων και να φωτογραφηθούν επιδεικτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναξιοκρατία των εμβολιασμών για τους νεότερους ευπαθείς. Του Νίκου Ανδρουλάκη

Αρναουτάκης: Ζητά την άμεση λειτουργία όλων των εμβολιαστικών κέντρων στην Κρήτη

«Αντάρτικο» στην ΕΕ για τη στρατηγική εμβολιασμών - Οι έξι χώρες που διαφοροποιούνται