Πολιτική

Πέτσας: Ακολουθούμε το σχέδιο που εκπονήσαμε

Ο κ. Πέτσας

Καθησυχαστικός για τις ελλείψεις που παρατηρούνται κυρίως σε αναλώσιμα υλικά στα φαρμακεία εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο έχουν προβλεφθεί επιπλέον δαπάνες για υλικά ενώ όπως υπογράμμισε υπάρχουν όλες οι απαραίτητες προμήθειες για τους ανθρώπους της υγείας του ΕΚΑΒ και της ΕΛΑΣ. «Οι όποιες ελλείψεις στην αγορά θα καλυφθούν καθώς διαθέτουμε μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες»

Ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε και στο πρώτο κρούσμα «Ακολουθήσαμε όλα τα βήματα που είχαμε προαναγγείλει. Ο ιός έχει ήπια μορφή, η γυναίκα δεν έχει ισχυρά συμπτώματα», είπε.

Πολιτική

Επικοινωνία Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Κυριάκος Μητσοτάκης Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο πριν και μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη
Ο κ. Μητσοτάκης του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος υπεβλήθη σε προγραμματισμένη, με τοπική αναισθησία, τοποθέτηση βηματοδότη.
Η εισαγωγή του Αρχιεπισκόπου στο νοσοκομείο έγινε το Σάββατο το πρωί. Μία ημέρα μετά πήρε εξιτήριο και εξήλθε από το νοσοκομείο σε αρίστη κατάσταση, όπως ανακοινώθηκε από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών