Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημήτρης Κουτσούμπας: Πιθανές οι πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο
κουτσουμπας.jpg
 clock 12:18 | 16/05/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Δεν απέκλεισε πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, υποστηρίζοντας η κυβέρνηση με νέα παραμύθια και νέες υποσχέσεις από τον Αύγουστο θα προσπαθήσει να ξανακερδίσει ψηφοφόρους που έχασε λόγω της σκληρής λιτότητας που εφαρμόζει.
Ο κ. Κουτσούμπας μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι «καθαρή έξοδος από το μνημόνιο δεν θα υπάρξει». Για να συμβεί αυτό, πρόσθεσε, θα πρέπει να καταργηθούν όλοι οι μνημονιακοί νόμοι και να ανακτήσει ο κόσμος αυτά που έχασε τα τελευταία χρόνια, όπως επαναφορά του βασικού μισθού στα 751 ευρώ.
Σημείωσε δε ότι «ο κόσμος έχει ακούσει πολλά από τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι πολύ νωπές οι υποσχέσεις του προγράμματος της Θεσσαλονίκης».

Σχετικά με τη μείωση των συντάξεων και τα σενάρια περί επαναδιαπραγμάτευσης, ο γ.γ. του ΚΚΕ ήταν κατηγορηματικός:
«Αποτελεί εμπαιγμό του λαού η επαναδιαπραγμάτευση της μείωσης των συντάξεων, πρόκειται για μέτρα ψηφισμένα και δεν πρέπει να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό και τους συνταξιούχους… Τους ξέρει καλά ο λαός» επισήμανε.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis