Κρήτη

Στο Υπουργείο Υγείας για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας ο Δήμαρχος

Στο Υπουργείο Υγείας για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας ο Δήμαρχος

Με τον Γενικό Γραμματέα των Υπηρεσιών Υγείας, κ. Ιωάννη Κωτσιόπουλο, συναντήθηκε στο Υπουργείο Υγείας ο Δήμαρχος Ιεράπετρα, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Συζητήθηκαν κρίσιμα θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία και την εξέλιξη του Γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας, όπως είναι η στελέχωσή του με προσωπικό, η προμήθεια νέου αναγκαίου εξοπλισμού, η ικανοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων του Νοσοκομείου, η εκπόνηση απαιτούμενων μελετών για την αναδιοργάνωση και αναβάθμιση του νοσοκομείου κ.α.

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου δήλωσε ότι δρομολογούνται ενέργειες ουσιαστικής αναβάθμισης του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και ο Δήμαρχος Ιεράπετρας αφού τον ευχαρίστησε για τη συνάντηση και το ενδιαφέρον που επέδειξε επεσήμανε: 

«Το νοσοκομείο της Ιεράπετρας στηρίζει όχι μόνο τον Δήμο της Ιεράπετρας που αποτελεί τον τέταρτο μεγαλύτερο Δήμο της Κρήτης, αλλά λόγω της κεντρικής του γεωγραφικής θέσης καλύπτει και πολλές περιοχές που ανήκουν σε όμορους Δήμους. 

Ενημέρωσα τον Γενικό Γραμματέα κ. Κωτσιόπουλο για τη συνολική υφιστάμενη κατάσταση του νοσοκομείου. Σε μία τόσο δύσκολη περίοδο λόγω της υγειονομικής κρίσης είναι άκρως αναγκαία η πολυδιάστατη στήριξη του έργου των εργαζομένων και η άμεση ενίσχυση του νοσοκομείου με προσωπικό καθώς και με νέο εξοπλισμό.

Μετέφερα επομένως στον κ. Κωτσιόπουλο το αίτημά μας για ένα νοσοκομείο σύγχρονων προδιαγραφών, πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο που θα καλύπτει όλες τις πάγιες και έκτακτες ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης των πολιτών.»

Ειδήσεις σήμερα 

ΠΕΔ Κρήτης και ΚΕΔΕ συζήτησαν για το πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης»

Δασικοί Χάρτες: Κάλεσμα για κινητοποίηση από αγροτικούς συλλόγους

Καφενείο στο Ηράκλειο: Σέρβιρε πελάτες παρά τον ... κορωνοϊό

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Εκλογές σήμερα στη ΝΟΔΕ - Πώς θα ψηφίσουν τα μέλη

Νέα Δημοκρατία

Σε θέση μάχης βρίσκονται και σε επίπεδο Ηρακλείου οι υποψήφιοι πρόεδροι και σύνεδροι για τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία με τις κάλπες να ανοίγουν στις 10 το πρωί και να κλείνουν στις 7 το απόγευμα.

Στις εκλογές της ΝΟΔΕ Ηρακλείου τα μέλη που θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν θα φτάσουν τα 6.200 ενώ τα μέλη που θα εκλεγούν θα είναι 15 και συγκεκριμένα 6 γυναίκες και 9 άνδρες ενώ οι σύνεδροι που θα εκλεγούν θα είναι 19 (8 γυναίκες και 11 άνδρες) με τον αριθμό των υποψηφίων συνέδρων ωστόσο να ανέρχεται στους 34.

Τη θέση της προεδρίας της ΝΟΔΕ διεκδικεί εκ νέου ο απερχόμενος πρόεδρος Βαγγέλης Καρακανάκης αλλά και ο Στράτος Μαγκουσάκης. 

Με τον ...αέρα της εμπειρίας από την προηγούμενη θητεία του στην κομματική βάση, ο μεν Βαγγέλης Καρκανάκης θέτει εαυτόν στην κρίση των κομματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία θα προσέλθουν στις κάλπες που θα στηθούν για την ανάδειξη των νέων οργάνων της τοπικής Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής.

Ο δε Στράτος Μαγκουσάκης δεσμεύεται ο ρόλος του να είναι πάνω από όλα ενωτικός και θεσμικός.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί είτε  μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τα Μέλη εκείνα που επιθυμούν και έχουν υποβάλλει σχετικό αίτημα ηλεκτρονικά προς τη Διεύθυνση Πληροφορικής του Κόμματος έως και το Σάββατο 16 του μήνα, είτε δια ζώσης στους χώρους: Για τους Δήμους Ηρακλείου,   Μαλεβιζίου, Μινώα Πεδιάδος και Βιάννου, στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, για τον Δήμο Χερσονήσου στο Δημαρχείο – στο χώρο της Παλαιάς Αμερικανικής Βάσης, για τον Δήμο Αρχανών - Αστερουσίων στο Δημαρχείο στα Πεζά και για τους Δήμους Γόρτυνας και Φαιστού στο Δημαρχείο στις Μοίρες.

 

Διαβάστε επίσης:

Κολομβία: Συνελήφθη ο πιο καταζητούμενος βαρόνος ναρκωτικών

Ηράκλειο: Τραγικός θάνατος για γυναίκα μέσα σε αποθήκη!

ESPA BANNER