Τιμή στον αείμνηστο ιερέα Στυλιανό Γεωργιαννάκη από τον Δήμο Βιάννου, καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να δώσει το όνομά του σε δημοτική οδό στην Άρβη.
Η οδός, που εκτείνεται από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα έως τη γέφυρα του ρέματος Άρβης, θα ονομάζεται πλέον «οδός Ιερέως Στυλιανού Γεωργιαννάκη».
Στη συνεδρίαση παρέστη και ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, ο οποίος εξέφρασε τον σεβασμό και την αγάπη του για τον εκλιπόντα ιερέα και τάχθηκε υπέρ της απόφασης.
Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης, πρόκειται για μια ελάχιστη τιμή στη μνήμη του πατέρα Στυλιανού, αναγνωρίζοντας το πνευματικό, κοινωνικό, ποιμαντικό και πολιτιστικό έργο που προσέφερε στην τοπική κοινωνία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ηράκλειο: Συλλήψεις μετά την επίθεση με κατσούνες στο χωριό...
Παρουσία του ΠτΔ η 83η επέτειος από το Ολοκαύτωμα της Βιάννου και της Δυτικής Ιεράπετρας
Φορτέτσα: Με λαμπρότητα η πανήγυρη της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού