Κρήτη

Κρήτη: Ο..."Στρατηγός 'Ανεμος" ευθύνεται για τα τροχαία ατυχήματα

τροχαίο

Τροχαίο ατύχημα με "πρωταγωνίστριες"... νερομπαριέρες κατήγγειλε στο Ράδιο Κρήτη ακροατής,περίπου 12 ημέρες μετά το δυστύχημα με δύο νεκρούς, στον ΒΟΑΚ στο ύψος του κόμβου Καστελίου. Συγκεκριμένα οδηγός ταξί, ο οποίος με επιβάτες τουρίστες το καλοκαίρι του 2010 και ενώ βρίκσονταν σε εξέλιξη έργα στον Σεληνάρη, έπεσε πάνω σε άδειες νερομπαριέρες τις οποίες παρέσυρε ο αέρας και μπήκαν στο ρεύμα κυκλοφορίας του.

σεληνάρι

σεληνάρι, by renas

(φωτογραφία του Αντώνη Γενναράκη, από την περίοδο που βρίσκονταν σε εξέλιξη τα έργα στο Σεληνάρη)

H ζημιά στο ταξί του ήταν μεγάλη το ίδιο και η αγανάκτηση. Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή του Γιάννη Λιονάκη λίγη ώρα μετά, είδε συνεργεία να παίρνουν τους κώνους του δρόμου να τους κάνουν χωνιά και να γεμίζουν με άμμο τις νερομπαριέρες!
Η αποζημίωσή του από το δημόσιο δεν ήρθε ποτέ. Περιγράφει μάλιστα με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την επιστολή που του απέστειλε, 4 χρόνια μετά το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, εξηγώντας του ότι δεν μπορεί να τον αποζημιώσει γιατί για το ατύχημα ευθύνεται... ο δυνατός αέρας!!!

​Ακούστε τον:
 

Μαρτυρία οδηγού ταξί - θύματος των νερομπαριερών, by ekriti newsportal

 

Κρήτη

Λασίθι

Σεισμός στο Ηράκλειο: Κλειστά τα σχολεία και στο Οροπέδιο Λασιθίου

Ο Γιάννης Στεφανάκης

Ο δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, ανακοινώνει την διακοπή των μαθημάτων την Τρίτη 28-9-2021 σε όλες τις σχολικές μονάδες της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης των Κοινοτήτων του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) καθώς και του ΝΠΔΔ “Παιδικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου” λόγω εκτάκτων συνθηκών έπειτα από την εκδήλωση ισχυρού σεισμού 5,8 ρίχτερ και έντονων μετασεισμικών δονήσεων με επίκεντρο την περιοχή του όμορου και γειτονικού Δήμου Μινώα Πεδιάδας, στα πλαίσια του σχεδίου “ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ” της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και προκειμένου να διασφαλιστεί η ζωή και η σωματική ακεραιότητα των μαθητών, εκπαιδευτικών και εργαζομένων σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σεισμός: Κλειστά μέχρι και την Τετάρτη τα σχολεία στο νομό Ηρακλείου

Σεισμός στο Ηράκλειο: Αντιδρούν οι εκπαιδευτικοί στην ...τηλεκπαίδευση εν μέσω Εγκέλαδου

Ηράκλειο - Σεισμός: Η στιγμή που χτυπά ο εγκέλαδος - Συγκλονιστικές εικόνες (βίντεο)

ESPA BANNER