Περιπέτεια που θα τη θυμούνται για όλη τους τη ζωή έζησαν δύο ανήλικες τουρίστριες σε παραλία δυτικά της Κρήτης,καθώς μη γνωρίζοντας την ιδαιτερότητα του συγκεκριμένου σημείου και αψηφώντας τις οδηγίες του ναυαγοσώστη που έκανε περιπολία βούτηξαν στα κύματα.
Λίγα λεπτά όμως αργότερα και αφού είδαν ότι τα κύματα δεν ήταν παιχνίδι,τις τραβούσαν δηλ προς τα μέσα αντί να βγαίνουν στην ακτή άρχισαν να φωνάζουν βοήθεια.
Έγιναν άμεσα αντιληπτές από τον ναυαγοσώστη ο οποίος έσπευσε για να τις σώσει.Πρώτα έβγαλε στη παραλία την πρώτη και βουτώντας ξανά κατάφερε με κίνδυνο και της ίδιας του της ζωής να σω΄σει και τη δεύτερη.
Η παραλία στα Φαλάσαρνα έχει προειδοποιητικές σημαίες και ναυαγοσώστη,ωστόσο πολλοί αψηφούν τις οδηγίες και βουτούν.Ο συγκεκριμμένος είχε αναλάβει υπηρεσία λίγες ημέρες πριν και όπως έλεγε αργότερα στις αρχές τις δύο κοπέλλες τις είχε προειδοποιήσει αλλά δεν υπάκουσαν.Η πρώτη έσπευσε να βηθήσει τη φίλη της ωστόσο κουράστηκε και άρχισε να φωνάζει βοήθεια.Η δεύτερη κινδύνευσε να πνιγεί καθώς στην προσπάθειά της να σωθεί και παλεύοντας με τα κύματα ήπιε νερό και κουράστηκε.Πρόλαβε όμως σωτήρας της και την τράβηξε στην ακτή.
Κρήτη: Κινδύνευσαν να πνιγούν παλεύοντας με τα κύματα - Πως σώθηκαν


Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.