Συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου ένας 52χρονος και 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ιράκ, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, χθες (29.08.2015) αστυνομικοί εντόπισαν τον 27χρονο κατά το χρόνο που μετέβει στην οικία του 52χρονου και προμηθεύτηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 27χρονο και στο σπίτι του 52χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21,3 γραμμάρια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου
Ηράκλειο: Τον έπιασαν την ώρα που πήγε να πάρει τα ναρκωτικά
Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ