Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: "Βούλιαξε" από κόσμο το λιμάνι το τριήμερο - Χιλιάδες διακινήθηκαν

Επιβάτες
 clock 10:17 | 03/08/2026
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Κορυφώθηκε το τριήμερο που πέρασε η επιβατική κίνηση στο λιμάνι του Ηρακλείου, καθώς χιλιάδες ταξιδιώτες επέλεξαν την ακτοπλοΐα για τις μετακινήσεις τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, σε συνολικά 26 αφίξεις και αναχωρήσεις πλοίων της ακτοπλοΐας διακινήθηκαν 28.840 επιβάτες, 5.687 Ι.Χ. οχήματα, 1.546 φορτηγά και 502 δίκυκλα.

Παράλληλα, έντονη ήταν και η κίνηση στην κρουαζιέρα, καθώς το ίδιο διάστημα κατέπλευσαν στο λιμάνι τέσσερα κρουαζιερόπλοια, μεταφέροντας συνολικά 7.490 επιβάτες, οι οποίοι επισκέφθηκαν το Ηράκλειο και τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της περιοχής.

Για την ομαλή εξυπηρέτηση της αυξημένης κίνησης, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου έλαβε ενισχυμένα μέτρα τάξης και τροχαίας διευκόλυνσης, με αποτέλεσμα η επιβίβαση και η αποβίβαση επιβατών και οχημάτων να πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα, καθυστερήσεις ή άλλα απρόοπτα.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Λάδια στην πλατεία 18 Άγγλων - Δίκυκλα έπεφταν το ένα μετά το άλλο (εικόνες)

Αδιανόητο στο Ρέθυμνο: Πήγαν για μπάνιο στην Πρέβελη ενώ το Κουρταλιώτικο Φαράγγι καιγόταν

Ρέθυμνο: Βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις μαυροφορεμένου άνδρα λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά στον Ασώματο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis