Τρίτη 12 ΝΟΕ 2019 21:07
 • Ηρακλειο
  23°C
 • Χανια
  23°C
 • Ρεθυμνο
  23°C
 • Λασιθι
  23°C
Ekriti.gr Logo

Η Περιφέρεια θα στηρίξει τη δημιουργία γηροκομείου στη Σητεία

Η Περιφέρεια θα στηρίξει τη δημιουργία γηροκομείου στη Σητεία

arnaoytakissiteia.jpg

Η Περιφέρεια Κρήτης είναι έτοιμη να στηρίξει την δημιουργία Γηροκομείου στη Σητεία, όπως έπραξε και στους άλλους Δήμους του Λασιθίου, τόνισε το απόγευμα ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης από την Σητεία.
Ο Περιφερειάρχης μετείχε σε σύσκεψη στο Δημαρχείο της Σητείας για το θέμα της δημιουργίας Γηροκομείου στην πόλη, με τη συμμετοχή του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλου, του Δημάρχου Σητείας Γεωργίου Ζερβάκη, του Προέδρου του ΔΟΚΑΣ Μιχάλη Περάκη, καθώς και της προέδρου του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Σητείας Δέσποινας Πλακιωτάκη, της Αντιπροέδρου Καίτης Πετυχάκη καθώς και των μελών της Επιτροπής Στήριξης Χαράλαμπου Σαρίδη και Μαρίας Αεράκη.

arnaoytakissiteia2.jpg, by gpapadakis

«Χρειαζόμαστε την μελέτη του έργου και από κει και πέρα η Περιφερεια Κρήτης θα στηρίξει την υλοποίηση του έργου όπως έπραξε στη Λατσίδα, στην Ιεράπετρα αλλά και στην ενίσχυση του Γηροκομείου στο Οροπέδιο Λασιθίου», δήλωσε ο κ. Αρναουτάκης αναφερόμενος στα σχετικά έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.
 

Διαβάστε επίσης. . .

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας έκλεισε τις πύλες της η 40η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού WTM London 2019, που πραγματοποιήθηκε στο...