Κρήτη

Ηράκλειο

Ξεκίνησε η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης - Δείτε πόσο πωλείται στο Ηράκλειο

πετρέλαιο θέρμανσης

Ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 15 Οκτωβρίου, σε όλη τη χώρα, η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης. Στο Ηράκλειο η τιμή διαμορφώνεται στα 1,05 έως 1,06 ευρώ το λίτρο, όπως είπε στο Ράδιο Κρήτη και στον Λευτέρη Βαρδάκη ο πρόεδρος των βενζινοπωλών του Ηρακλείου Λυκούργος Σαμόλης.

Η τιμή είναι χαμηλότερη κατά περίπου 10 λεπτά σε σχέση με πέρυσι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι προσιτό σε όλους, είπε ο κ. Σαμόλης.

Ερωτηθείς για τις τιμές στην ενδοχώρα του Ηρακλείου, ο πρόεδρος των βενζινοπωλών εκτίμησε αυτές θα είναι ακριβότερες από 1 έως 3 λεπτά στο λίτρο.

Παράλληλα θέμα χρόνου είναι η έκδοση της απόφασης για τη χορήγηση του επιδόματος στα νοικοκυριά με τον σχεδιασμό της κυβέρνησης να είναι τα χρήματα να δοθούν στους καταναλωτές μέχρι το τέλος του έτους.

Η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην αύξηση του συνολικού κονδυλίου κατά 10 εκατ. ευρώ - και έτσι να φτάσει τα 68 εκατ. ευρώ.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα του και φόρεσε χειροπέδες

Βοήθεια ζήτησε η ηλικιωμένη.jpg

Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγείται ένας 44χρονος από το Ηράκλειο, ο οποίος συνελήφθη για σωματική κακοποίηση της μητέρας του.

Ο άνδρας φέρεται να χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο την 77χρονη, για να συλληφθεί λίγη ώρα αργότερα από τους αστυνομικούς.

Την προανακάριση διενεργεί το Α.Τ. Ηρακλείου.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται λίγες ώρες μετά τη νέα γυναικτονία, την 7η μέσα σε 7 μήνες, στη χώρα μας, και έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που δυστυχώς τείνουν να γίνουν καθημερινότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: "Έβρασαν" τα αμπέλια από τον καύσωνα- Μεγάλες καταστροφές στην παραγωγή

Ηράκλειο: Οι σεισμοί "πλήγωσαν" και τα σχολικά κτίρια στο Αρκαλοχώρι

Κρήτη: Νέο θανατηφόρο τροχαίο - Άλλον έναν άνθρωπο θρηνεί το νησί