Κρήτη

Ηράκλειο

Τι συζήτησαν Λαμπρινός - Θεοδωρικάκος

Βασίλης Λαμπρινός - Τάκης Θεοδωρικάκος

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο είχε το πρωί της Δευτέρας 3 Αυγούστου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο του Ηρακλείου όπου έγινε και η παρουσίαση του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης" από τον Υπουργό, παρουσία του βουλευτή Ηρακλείου Μάξιμου Σενετάκη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου Γιάννη Αναστασάκη και της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Ευγενίας Στυλιανού. 
Συζητήθηκαν  μέσα σε καλό κλίμα κυρίως τα έργα του Δήμου που επρόκειτο να χρηματοδοτηθούν από τον "Φιλόδημο" και πλέον θα περάσουν στο νέο πρόγραμμα. 
Ο Υπουργός διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα σχετικά, και ότι το "Αντώνης Τρίτσης"  δίνει στους Δήμους μεγάλες δυνατότητες για αναπτυξιακά έργα. Ο Δήμαρχος από την πλευρά του τόνισε ότι ο Δήμος είναι έτοιμος να αξιοποιήσει κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο που έχει στην διάθεση του, όπως κάνει μέχρι σήμερα, πάντα προς όφελος των δημοτών: «Με το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε παρεμβάσεις μεγάλης σημασίας, όπως η αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου υδρεύσεως της πόλης του οποίου η χρηματοδότηση, όπως μας διαβεβαίωσε ο Υπουργός, είναι εξασφαλισμένη. Παράλληλα συζητήσαμε και για άλλα ώριμα έργα και μελέτες, προϋπολογισμού περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ,  με αναπτυξιακό χαρακτήρα, για τα οποία  επίσης είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την χρηματοδότησή τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης. 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Το Δημαρχείο φωτίστηκε ροζ για την Παγκόσμια ημέρα πρόληψης καρκίνου του μαστού

Το Δημαρχείο Μαλεβιζίου

Με μια συμβολική κίνηση ο Δήμος Μαλεβιζίου θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα την Κυριακή 25 Οκτωβρίου ημέρα σηματοδοτεί την  παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού.

Το Δημαρχείο φωτίστηκε ροζ, σήμα κατατεθέν της ημέρας,καθώς όλες οι γυναίκες πρέπει να εντάξουν τον τακτικό προληπτικό έλεγχο στη ζωή τους.

Να αγαπήσουν και να φροντίσουν ακόμα περισσότερο τον εαυτό τους, να αντικαταστήσουν το φόβο για την ασθένεια με επιλογές που προάγουν την υγεία. Ο καρκίνος του μαστού ΔΕΝ είναι πια αθεράπευτη ασθένεια!