Κρήτη

Ηράκλειο

Συγχαρητήρια Λαμπρινού στην Εθνική Νέων Ανδρών

λαμπρινός

Τι αναφέρει στη δήλωση τγου για την επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Νέων Ανδρών, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός:
​Επιθυμώ να συγχαρώ τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών του μπάσκετ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Κρήτη.  Μια άξια επιτυχία, επιστέγασμα του ομαδικού πνεύματος, του πάθους αλλά και του ήθους που επέδειξαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του τουρνουά.  Η χαρά που προσέφεραν σε όλους τους Έλληνες, σε εποχές δύσκολες για την χώρα, είναι ανεκτίμητη.
Επιθυμώ να συγχαρώ επίσης τους διοργανωτές του Ευρωμπάσκετ: Την FIBA, την ΕΟΚ, την Περιφέρεια Κρήτης, τους Δήμους Χανίων και Ρεθύμνης και ιδιαιτέρως όλους τους εργαζομένους του Δήμου Ηρακλείου που συνέβαλαν καθοριστικά στην άρτια διοργάνωση της τελικής φάσης, η οποία διεξήχθη στην πόλη μας. 
Η εικόνα χιλιάδων Ηρακλειωτών να γιορτάζουν το χρυσό μετάλλιο στις κερκίδες του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου, σε συνδυασμό με τα θερμά λόγια των συμμετεχόντων, τόσο για την φιλοξενία, όσο και για το επίπεδο της διοργάνωσης, αποτελούν την επιβεβαίωση ότι το Ηράκλειο είναι ήδη η αθλητική πρωτεύουσα της ελληνικής περιφέρειας και ένα αθλητικό κέντρο διεθνούς επιπέδου».  

Κρήτη

Ηράκλειο

Κορωνοϊός - 1ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου: Κλείνει το σχολείο λόγω κρουσμάτων

σχολείο λουκέτο

Έπειτα από μικρό χρονικό διάστημα επαναλειτουργίας του, το 1ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου βάζει και πάλι "λουκέτο", μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού που αφορούν σε μέλη της σχολικής κοινότητας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημερωτικό μήνυμα του Διευθυντή της σχολικής μονάδας προς μαθητές και γονείς, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας ολόκληρου του σχολείου, αφού βρέθηκαν 3 κρούσματα κορωνοϊού σε τρία διαφορετικά τμήματα.

Για το λόγο αυτό, ενεργοποιείται η εξ αποστάσεως εκπαίδευση για όλους.

Στο ίδιο μήνυμα, διευκρινίζεται ωστόσο, ότι  δεν αποτελούν στενές επαφές θετικών το σύνολο των μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου, αλλά μόνο όσοι ήδη έχουν τεθεί σε περιορισμό δηλαδή μαθητές των τμημάτων ΓΚ1, ΒΥ3, και ΓΑ2. Οι υπόλοιποι δεν ευρίσκονται σε περιορισμό και είναι ελεύθεροι στις δραστηριότητές τους, πάντα με τα μέτρα που ισχύουν για όλους.
 

Υπενθυμίζεται ότι ναωρίτερα σήμερα  ακόμα ένα σχολείο του Ηρακλείου, το 3ο ΕΠΑΛ, ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τη λειτουργία του λόγω κρουσμάτων της Covid19.

 

Ειδήσεις σήμερα
 

Ηράκλειο - Γ. Μακράκης: Η Κυβέρνηση κάνει οικονομία στα self test

Αχιλλέας Γκίκας στο Ράδιο Κρήτη: Τι είπε για γάμους, self test και περιστατικά θρομβώσεων

Rapid test στο Μεσοχωριό - Δείτε που και πότε