Κρήτη

Ηράκλειο

Σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο - Διασωληνωμένος ένας άνδρας

ΕΚΑΒ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη διασταύρωση γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Καρτερού με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά ένας άνδρας.
Το τροχαίο έγινε όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με διερχόμενη μηχανή.
Ο 54χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος με το ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ.

Γ.Π.

Κρήτη

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη στη συνάντηση Κατσαρή - Αρναουτάκη

Ρομά Κατσαρής Αρναουτάκης

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη και την λειτουργία του συλλόγου τους, έκανε γνωστά σε επίσκεψη του στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου συλλόγου Θανάσης Κατσαρής.

Στη συνάντηση πού έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης ο Πρόεδρος, ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την οργάνωση, λειτουργία,τους στόχους του Παγκρήτιου συλλόγου Ελλήνων Ρομά και για τις ενέργειες τους με αφορμή τις συνθήκες διαβίωσης τους. 

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος, ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για την συνάντηση, αλλά και για την ανταπόκριση του στην στήριξη της λειτουργίας του Παγκρήτιου συλλόγου, αλλά και για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον του στην κοινωνική ομάδα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Ηρακλείου: Τηλεδιάσκεψη για τα θέματα των Ρομά στο Ηράκλειο

Ρομά ξυλοκόπησαν αστυνομικούς - Τους πέταξαν μέχρι και καρέκλες

"Οικονομικές Επιπτώσεις από την Πανδημία COVID-19 στην Κρήτη"