Κρήτη

Ηράκλειο

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο κοιμητήριο της Καλαμαύκας

kalantzakis-koimhthrio-kalamaykas_11.jpg

Το κοιμητήριο της Καλαμαύκας όπου ολοκληρώθηκε πρόσφατα ένα σύνολο εργασιών επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον αντιδήμαρχο κ. Πέτρο Μαστοράκη, την πρόεδρο της Τ.Κ. Καλαμαύκας κα. Ειρήνη Ψυλλινάκη και τον τοπικό σύμβουλο κ. Μανώλη Γαρεφαλάκη.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες αφορούσαν τσιμεντοστρώσεις, σιδηροκατασκευές και κατασκευή διαδρόμων στο κοιμητήριο της Καλαμαύκας.

Ο κ. Καλαντζάκης δήλωσε σχετικά: 

«Υλοποιήσαμε την υπόσχεσή μας στους κατοίκους της Καλαμαύκας ολοκληρώνοντας ακόμα ένα έργο που ανήκε στον προγραμματισμό μας. 

Το συγκεκριμένο κοιμητήριο αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα που έχρηζαν άμεσης αντιμετώπισης.

Αποκαταστήσαμε τα προβλήματα του χώρου προσδίδοντάς του την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση που εδώ και πολλά χρόνια επιζητούσαν οι κάτοικοι της Καλαμαύκας. 

Συνεχίζουμε και σε επόμενες προγραμματισμένες εργασίες, επεμβαίνοντας με το δέοντα σεβασμό και σε άλλα κοιμητήρια του Δήμου Ιεράπετρας με έργα που αποκαθιστούν και βελτιώνουν την εικόνα τους.»

Κρήτη

Δίκη Γιακουμάκη: Διακόπηκε για τις 6 Ιουλίου η εκδίκαση των 8 εφέσεων

δικη γιακουμακη

Διακόπηκε για την Τρίτη 6 Ιουλίου η εκδίκαση των 8 εφέσεων στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη λόγω θανάτου συγγενικού προσώπου Α’ βαθμού της Εισαγγελέως.

Κατά τη χθεσινή ακροαματική διαδικασία που κύλησε ομαλά κατέθεσαν τρεις ακόμα συμφοιτητές του αείμνηστου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής ενώ σήμερα, σύμφωνα με το epirus-tv, επρόκειτο να καταθέσει η υπεύθυνη της εστίας της σχολής.

Η εν λόγω δίκη εφόσον δεν κληθούν και άλλοι μάρτυρες οδεύει προς ολοκλήρωση κάτι που αναμένουν με αγωνία οι οικείοι του Βαγγέλη οι οποίοι θα βρεθούν για μία ακόμα φορά στα Ιωάννινα σε λίγες εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκινησιακή φόρτιση τις προηγούμενες ημέρες της μητέρας, του πατέρα αλλά και της αδερφής του Βαγγέλη υπήρξε όπως ήταν αναμενόμενο μεγάλη.

Αυτό που ζητά η οικογένεια 6,5 χρόνια μετά είναι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και να λυτρωθεί η ψυχή του Βαγγέλη τους.

ειδησεις σημερα

Ηράκλειo: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω βλάβης

Ηράκλειο: Έδωσε δουλειά στο παιδί που πήγε να τον κλέψει - Το "ευχαριστώ" ήρθε 25 χρόνια μετά

Ηράκλειο: Αυτοκίνητα κινητές "βόμβες" - Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για τα λάδια