Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Στο στόχαστρο νέων επενδυτών το "Νίκος Καζαντζάκης"

alls_0.jpg

Τα επίσημα εγκαίνια των νέων χώρων του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο, φαίνεται πως έχουν ανοίξει την όρεξη και σε νέους επενδυτές.

Συγκεκριμένα το ενδεχόμενο να έχουμε και νέους επενδυτές αποκάλυψε ο αερολιμενάρχης Γιώργος Πλιάκας στο Ράδιο Κρήτη και τον Κώστα Συλιγάρδο. Τα εγκαίνια επέκτασης του αεροδρομίου που έγιναν, αποτελούν καθώς φαίνεται την αρχή για νέα βήματα.

Ο ίδιος εκτιμά ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο να υπαρξουν κάποιοι που θα θελήσουν να προχωρήσουν στη δημιουργία ενός μίνι αεροσταθμού που θα εξυπηρετεί VIP επιβάτες με λίαρ τζετ. που θα προσγειώνονται στο Ηράκλειο.

Μάλιστα ο κ. Πλιάκας είπε πως αυτό το σενάριο είναι πιθανό να το δούμε να πραγματοποιείται ακόμη και από την επόμενη χρονιά!

Ο αερολιμενάρχης αποκάλυψε επίσης ότι το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί, σε ότι αφορα την υφιστάμενη επέκταση, καθώς προβλέπονται ακόμη κατασκευές χώρων καπνιζόντων, που θα παραδοθούν τις ερχόμενες εβδομάδες.

Κρήτη

Χανιά

ΔΕΥΑΧ: Διακοπή νερού στην περιοχή Πιθάρι

διακοπή νερου

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ενημερώνει ότι την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 από ώρα 8:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού σε τμήματα της περιοχής Πιθάρι της Δημοτικής Ενότητας Ακρωτηρίου.

Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί για τις αναγκαίες εργασίες διασύνδεσης νέου αγωγού ύδρευσης στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. με τίτλο «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ» που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».

Σημειώνεται ότι η διακοπή είναι πιθανό να περιορισθεί χρονικά, σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, επομένως όλο αυτό το διάστημα τα δίκτυα ύδρευσης θα θεωρούνται υπό πίεση.

ειδησεις σημερα 

Κορωνοϊός - Οροπέδιο Λασιθίου: Rapid test σε Τζερμιάδο, Καμινάκι και Αγ. Γεώργιο

ΟΑΚ: Ξεκινούν ξανά οι εργασίες στον κόμβο των Μουρνιών

Κέντρο Ηρακλείου: Εγκαίνια στο νέο σημείο διεξαγωγής rapid test