Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Κατέρρευσε τμήμα του κτιρίου της Πυροσβεστικής! (Φωτογραφίες)

Το κομμάτια έπεσαν ακριβώς στο σημείο όπου γίνεται η είσοδος και η έξοδος των οχημάτων.

Από τύχη και μόνο δεν θρηνήσαμε θύματα σήμερα το μεσημέρι, στο κεντρικό κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, όταν κατέρρευσε ένα μεγάλο κομμάτι από την πρόσοψη!

Συγκεκριμένα, αποκολλήθηκε ένα μεγάλο τμήμα του σοβά, από το τμήμα του στεγάστρου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την είσοδο, με τα κομμάτια να πέφτουν ακριβώς στο σημείο εισόδου - εξόδου των πυροσβεστικών οχημάτων.

Μόνο από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί!
Μόνο από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί!

Ευτυχώς, την ώρα εκείνη δεν περνούσε κανένας πολίτης, ενώ δεν υπήρχε και κανένας πυροσβέστης, σε ένα σημείο που καθημερινά στέκονται οι άνδρες της υπηρεσίας, ενώ είναι και πέρασμα για πολλούς Ηρακλειώτες!

Το τμήμα πάνω από την κεντρική είσοδο της Πυροσβεστικής, με το κομμάτι που αποκολλήθηκε.
Το τμήμα πάνω από την κεντρική είσοδο της Πυροσβεστικής, με το κομμάτι που αποκολλήθηκε.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πολιτική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ

ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της ΚΟ Ηρακλείου που είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες:

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις επισιτιστικές και τουριστικές επιχειρήσεις στην Αμμουδάρα το Σάββατο 31/7, με επικεφαλής την Χουστουλάκη Νατάσσα, στέλεχος του ΚΚΕ.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις επισιτιστικές και τουριστικές επιχειρήσεις στο λιμένα Χερσονήσου και στην Άνω Χερσόνησο, την Κυριακή 1/8, με επικεφαλής την Φανιουδάκη Σουλα, μέλος της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις ανατολικές συνοικίες του Δήμου Ηρακλείου, την Τρίτη 3/8, στις 19:30μμ, με επικεφαλής την Σκεπάρνη Ασημίνα, στέλεχος του ΚΚΕ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κ. Συνολάκης: Ο καύσωνας που ζούμε τώρα μπορεί να είναι κανονικότητα

Νίσυρος: Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,3 βαθμών Ρίχτερ