Κρήτη

Ηράκλειο

Ενέργειες ενημέρωσης και διαβούλευσης από την Αναπτυξιακή Ηρακλείου

Αναπτυξιακή Ηρακλείου

Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ ως υποψήφια Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ), διοργανώνει σειρά ενεργειών ενημέρωσης και διαβούλευσης, με στόχο την προετοιμασία των νέων τοπικών προγραμμάτων  CLLD/ LEADER και LEADER ΑΛΙΕΙΑΣ, στην Ύπαιθρο του Νομού Ηρακλείου.
Στις ενημερωτικές συναντήσεις, στελέχη της Αναπτυξιακής Ηρακλείου θα παρουσιάσουν το περιεχόμενο και τις δυνατότητες των νέων προγραμμάτων CLLD/LEADER και LEADER Αλιείας, στο πλαίσιο του εγκεκριμένου ΠΑΑ 2014-2020 και του ΕΠΑΛΘ 2014-20120 και την τεκμηρίωση για την προτεινόμενη στρατηγική και τις δράσεις που θα χρηματοδοτηθούν στην Ύπαιθρο του Νομού Ηρακλείου. 
Παράλληλα, στις εκδηλώσεις αυτές, δίνεται η δυνατότητα συστηματικής καταγραφής του αρχικού επενδυτικού ενδιαφέροντος. Στις συναντήσεις μπορούν να συμμετέχουν φορείς (εκπρόσωποι των ΟΤΑ, επιχειρήσεις, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, σύλλογοι, συνεταιρισμοί, ενώσεις, Μ.Κ.Ο. κλπ.) και τοπικός πληθυσμός.
Το πρόγραμμα των συναντήσεων έχει ως εξής:

1. Τρίτη 06/09/2016 και ώρα 17.30, στο Βλαχάκειο Πνευματικό Κέντρο στην Άνω Βιάννο, Δήμου Βιάννου. 

2. Τετάρτη 07/09/2016 και ώρα 18.00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαλεβιζίου, στο Γάζι.

3. Πέμπτη 08/09/2016 και ώρα 18.00, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Επισκοπής, Δήμου Χερσονήσου. 

4. Παρασκευή 09/09/2016 και ώρα 18.00, στο Δημαρχείο στα Πεζά, Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων. 

Η άποψη και η εμπειρία όλων είναι πολύ σημαντική για το μέλλον του Νομού καθώς θα θέσει τις αναπτυξιακές βάσεις κάθε περιοχής για την τρέχουσα προγραμματική περίοδο. Οφείλουμε όλοι να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που δίνεται να σχεδιάσουμε μαζί την κοινή μας προοπτική.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα προγράμματα, παρακαλώ ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Ηρακλείου www.anher.gr 

Κρήτη

Ο Γιάννης Κουράκης για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

κουρακης.jpg

Το δικό του μήνυμα για τη Γιορτή της Μητέρας στέλνει ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης, Γιάννης Κουράκης.

Στο μήνυμά του αναφέρει:

« Στο ιερό πρόσωπο της Μητέρας εκφράζουμε σήμερα τον απόλυτο σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας.

Γιατί Μητέρα, σημαίνει Ζωή, ανιδιοτελή προσφορά και Θυσία.

Απαιτείται, ο σεβασμός και η ειλικρινής αγάπη προς τη Μητέρα, να εκφράζεται και από την πολιτεία, με θεσμικές και νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα κατοχυρώνουν την ανεκτίμητη κοινωνική παρουσία και προσφορά της.

Στην σημερινή περίοδο που διανύουμε, η ουσιαστική στήριξη της Άνεργης, της Εργαζόμενης και της Πολύτεκνης Μητέρας ,με παρεμβάσεις και δράσεις που θα ενισχύουν τη θέση και το ρόλο της, πρέπει να αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα.

 Ως Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να ενδυναμώνουμε κάθε προσπάθεια που θα στοχεύει στην  αναβάθμιση του ρόλου της μητέρας και θα διευκολύνει το έργο της.»

 

Διαβάστε επίσης:

Το Ηράκλειο αποκτά υπερυψωμένες και κόκκινες διαβάσεις πεζών (φωτογραφίες)

Ολόγυμνη γυναίκα περπατούσε σε κεντρικό δρόμο

Κρήτη: Θρήνος για τον Γιώργο...