Κρήτη

Χανιά

Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πλατανιά

foto_1_1.jpg

Ο Δήμος Πλατανιά, στo  πλαίσιo των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης που υλοποιεί και ειδικότερα για τη συμπαράσταση και στήριξη των οικογενειών οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, ανακοινώνει ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πλατανιά, ενόψει των εορτών του Πάσχα, προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες - σε δωρεάν διανομή τροφίμων στους δικαιούχους αυτού ενώ υπήρξε και διανομή επιπλέον κρέατος.

Mέσα σε κλίμα ανθρώπινης αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας και με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα ,η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόνοιας κα Μαραγκουδάκη Χρυσάνθη  ευχαριστεί όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες και φορείς, που προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πλατανιά, καθώς και τους εθελοντές αυτού για την ανιδιοτελή προσφορά τους σημειώνοντας ότι «όλοι όσοι προσφέρουν τρόφιμα αποδεικνύουν καθημερινά ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, η αγάπη και η προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας, είναι αξίες βαθιά ριζωμένες μέσα μας. Ιδιαίτερα, θέλω να ευχαριστήσω – για μία ακόμη χρονιά - τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων για τη διάθεση 764 κιλών κρέατος για την κάλυψη, επιπροσθέτως  της σταθερής στήριξης  των πρωτογενών αναγκών επιβίωσης συμπολιτών μας και οικογενειών που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που παρέχει ο Δήμος μας.  

 Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ Ιωάννης Μαλανδράκης ανέφερε τα παρακάτω “... ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε πάντα δίπλα στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και θα το στηρίζουμε σε καθημερινή βάση. Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους τους Δημότες, Δημότισσες και κατοίκους του Δήμου μας, το φώς της Ανάστασης να  φέρει ελπίδα, αισιοδοξία και δύναμη ώστε να ξεπεράσουμε τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε και να  φωτίσει στις καρδιές μας  τις αξίες, της υπομονής, της αγάπης και της αλληλεγγύης....”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Από την συμβολική διαμαρτυρία στους άπορους τα παπούτσια των εμπόρων

Μη επιστρεπτέα επιδότηση Περιφέρειας Κρήτης: Αργεί η "Ανάσταση" για τους δικαιούχους

Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας: Τηλεδιάσκεψη για την αντιπυρική περίοδο

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Η έντονη δυσοσμία από τη θάλασσα "έδιωξε" τους περιπατητές του Καράβολα

καραβολας

Η απογευματινή βόλτα στην περιοχή του Καράβολα έκρυβε δυσάρεστη έκπληξη για εκατοντάδες Ηρακλειώτες που παρέμειναν στο Ηράκλειο το τριήμερο και θέλησαν να περπατήσουν δίπλα στη θάλασσα με τα παιδιά τους.

Όπως κατήγγειλαν στο Ράδιο Κρήτη πολίτες που βρέθηκαν στην περιοχή το απόγευμα της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια του περίπατου διαπίστωσαν ότι αναδυόταν μια πολύ δυσάρεστη οσμή από την θάλασσα που θύμιζε βοθρολύμματα με αποτέσμα να απομακρυνθούν.

Η δυσάρεστη οσμή θορύβησε τους περιπατητές οι οποίοι απευθύνθηκαν στο Ράδιο Κρήτη λέγοντας ότι είναι πολύ έντονη ιδιάίτερα κάτω από το Τάλως και εξέφρασαν τη ανησυχία τους καθώς λίγο μακρύτερα προς το Παγκρήτιο πολλοί κολυμπούν. Η δυσοσμία είναι άγνωστο μέχρι στιγμής από που προέρχεται και εάν έσπασε κάποιος αγωγός ή κάποιος να έριξε λύμματα στη θάλασσα.

Το Ράδιο Κρήτη επικοινώνησε με την ΔΕΥΑΗ για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για αγωγό.Ο πρόεδρος  της ΔΕΥΑΗ κ.Βουρεξάκης με τον οποίο μιλήσαμε αργότερα το βράδυ μας ενημέρωσε ότι στην περιοχή έσπευσαν δύο συνεργεία της επιχείρησης τα οποία  δεν διαπίστωσαν διαρροή στα αντλιοστάσια που βρίσκονται στον Καράβολα.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Το Κτηματολόγιο φέρνει "πονοκέφαλο" στους ιδιοκτήτες - Τι σχεδιάζεται για τα πρόστιμα

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 5χρονος με επιπλοκές Covid - Εξετάζεται η περίπτωση νόσου Kawasaki