Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο δυστύχημα: Πένθος για τον θάνατο της 15χρονης και του 23χρονου

Image
Τροχαίο Μεσσηνία
 clock 12:07 | 24/01/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Θρήνος επικρατεί στην Τριφυλία για τον άδικο χαμό των δύο νέων, 15 και 23 χρόνων, στο τροχαίο που συνέβη στα Διπόταμα Φαρακλάδας στη Μεσσηνία το βράδυ της Δευτέρας (22/1).

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία νέα παιδιά και κινούνταν στην εθνική οδό Φιλιατρών–Κυπαρισσίας, με κατεύθυνση προς Κυπαρισσία, για άγνωστη αιτία εξετράπη της πορείας του στο γεφυράκι στα Διπόταμα, ένα προβληματικό σημείο του δρόμου-καρμανιόλα, χτύπησε σε δέντρο και ακολούθως στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Το 23χρονο αγόρι σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ όλοι εγκλωβίστηκαν στην άμορφη μάζα σιδερικών στην οποία μετατράπηκε το αυτοκίνητο.

Image
Τροχαίο Μεσσηνία

 

Η 15χρονη, μαθήτρια του Γυμνασίου Κυπαρισσίας, τραυματίστηκε σοβαρά και μετά τον απεγκλωβισμό της διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.  Ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Τα δύο παιδιά ήταν κάτοικοι Κυπαρισσίας, ενώ ο τρίτος της παρέας, ένας 31χρονος από το Δώριο, απεγκλωβίσθηκε πολύ σοβαρά τραυματισμένος και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Τριφυλίας

Ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γ. Λεβεντάκης, με ανακοίνωσή του αποχαιρετά τα δύο παιδιά.

«Τα λόγια είναι φτωχά, για να περιγράψουν το μέγεθος της θλίψης και της οδύνης, όλων μας, για τον τραγικό θάνατο δύο νέων παιδιών, του τόπου μας, που είχαν όνειρα και όλη την ζωή μπροστά τους. Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο, για ακόμα μία φορά, που ευχόμαστε, ολόψυχα, να είναι και η τελευταία. Η απόκτηση ορθής οδηγικής συμπεριφοράς, όπως και η βελτίωση του επαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου, αποτελούν επιτακτική ανάγκη, για τη χώρα μας, εδώ και πολλά χρόνια» αναφέρει.

«Θρηνούμε και πενθούμε σήμερα, για την διπλή απώλεια, που μας συγκλόνισε. Η σκέψη μας, αυτές τις δύσκολες ώρες, είναι δίπλα στις οικογένειες των παιδιών, που «έφυγαν» τόσο άδικα.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια, για τον αβάσταχτο πόνο, στους οικείους τους. Καλό τους ταξίδι στο φως!» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: tharrosnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έγκλημα στη Χαλκίδα: Απολογείται σήμερα η δολοφόνος του 43χρονου - Μυστήριο το κίνητρό της

Μεσολόγγι: Σήμερα η κηδεία του Μπάμπη - Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ, δέχθηκε 10 σκάγια

Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκροί αναβάτες μηχανής στην Ομόνοια -19χρονοι σκοτώθηκαν στη Βούλα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis