Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πόνεσα & άρχισα να φωνάζω»: Η μαρτυρία 15χρονου που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του

Image
βιασμός - ανήλικος
 clock 09:45 | 10/04/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο 15χρονος ο οποίος κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Ιωάννινα έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του.

Η μαρτυρία του στον Ταχυδρόμο του Βόλου σύμφωνα με την ανταποκρίτρια στη Θεσσαλία για το Star Channel, Δήμητρα Τζότζιου είναι ανατριχιαστική.

«Ένιωθα αδιαθεσία. Είχα κάνει εμετό και πήγα στο δωμάτιο μου για να κοιμηθώ. Κοιμόμουν και με ξύπνησαν. Ο ένας ήρθε πάνω από το κεφάλι μου και μου έκανε φάρσα ότι με έψαχνε η μάνα μου στο τηλέφωνο. Ο δεύτερος ήταν στο παράθυρο και κάπνιζε και ο τρίτος ήρθε ξάπλωσε από πίσω μου και μου έβαλε το δάχτυλο από πίσω. Πόνεσα. Άρχισα να φωνάζω σε βοήθεια και αμέσως έφυγαν και οι τρεις από το δωμάτιο» αναφέρει η μαρτυρία.

 

Ο νεαρός μαθητής, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, φοβάται και ντρέπεται να γυρίσει στο σχολείο ενώ σήμερα πήγε μόνο και μόνο για να δει ψυχολόγο ο οποίος θα τον βοηθήσει να επιστρέψει γρήγορα στα μαθήματά του.

Οι άλλες τρεις μαθητές, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση δεν πηγαίνουν ούτε αυτοί στο σχολείο και παρακολουθούνται κι αυτοί από ψυχολόγο ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο της αλλαγής του σχολικού περιβάλλοντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θέμα γκρίζων ζωνών θέτει η Τουρκία για τα θαλάσσια πάρκα στο Αιγαίο: «Δεν θα δεχτούμε τετελεσμένα»

ΣΥΡΙΖΑ: Παρουσίασε τους πρώτους 20 υποψηφίους της Αττικής για τις προκριματικές εκλογές

Τουρισμός για Όλους 2024: Πότε αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis