Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Άνοιξαν" για 9η φορά καφενείο – Η επική τούμπα του διαρρήκτη (βίντεο)

Image
διαρρήκτης
 clock 11:32 | 24/02/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Ένα καφενείο στον Πύργο Ηλείας μπήκε για 9η φορά στο στόχαστρο διαρρηκτών με τον ιδιοκτήτη να εμφανίζεται απελπισμένος. Παρά τις κάμερες και παρά τα μέτρα ασφαλείας που έχει πάρει τους τελευταίους μήνες, τα “χτυπήματα” συνεχίζονται.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, αυτή τη φορά οι διαρρήκτες ήταν 4, ανάμεσά τους και δύο μικρά παιδιά όπως φαίνεται στις εικόνες που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα.

Η αστυνομία θεωρεί πως έχει να κάνει με σπείρα Ρομά, που έχει ταράξει την ευρύτερη περιοχή. Το καφενείο, που βρίσκεται στην πλατεία Ανδριάρα στον Πύργο αποτέλεσε στόχο τα ξημερώματα της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου του 2023.

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι δράστες παραβίασαν την κεντρική πόρτα και μπήκαν στο καφενείο στις 3:16 και αρπάζουν ό,τι βρίσκουν. Κάποιοι φορούν κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους ενώ άλλοι δεν έχουν πάρει κανένα μέτρο.

Στη συνέχεια παίρνουν τον δρόμο της εξόδου, με την κάμερα να καταγράφει κάθε τους κίνηση. Ο τελευταίος παραπατάει στην είσοδο, γλιστράει πάνω στα τζάμια που έχουν σπάσει και πέφτει στο πεζοδρόμιο.

Όλοι για την ώρα παραμένουν ασύλληπτοι, με τους αστυνομικούς να αναλύουν το παρακάτω βίντεο σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη τους.

Ο ιδιοκτήτης τόνισε για τη διάρρηξη: «Αφαίρεσαν την ταμειακή μηχανή του μαγαζιού, μία τηλεφωνική συσκευή, αναψυκτικά και μπύρες. Προκάλεσαν επίσης υλικές ζημιές στο κατάστημα, στην τζαμαρία και την πόρτα. Αυτό συνέβη για 9η φορά. Μας είχαν αφήσει ένα χρόνο σε ησυχία και μετά από ένα χρόνο πάλι τα ίδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Ο καιρός το τριήμερο - Η πρόγνωση του Μανώλη Λέκκα

Βίντεο σοκ: Αστυνομικοί απεγκλώβισαν λιπόθυμο οδηγό από φλεγόμενο όχημα

Υπέροχο θέαμα: Παίζει πιάνο στη μέση της λίμνης και εντυπωσιάζει (βίντεο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis