Ηράκλειο

Ηράκλειο: Στις κάλπες την Κυριακή οι γεωτεχνικοί

καλπη

Εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) διενεργούνται την Κυριακή 22/4/2018.

Θα εκλεγούν οι νέες Διοικούσες Επιτροπές (Δ.Ε.) των Παραρτημάτων του Επιμελητηρίου, οι αντιπρόσωποι των κλάδων για τις Συνελεύσεις Αντιπροσώπων και το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του (κεντρικού) Επιμελητηρίου.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 8 το πρωί έως τις 6 απόγευμα της Κυριακής και τα εκλογικά τμήματα στην Κρήτη είναι στο Ηράκλειο (στα Γραφεία του Παρ/τος, τέρμα οδού Θεμιστοκλέους στον Κατσαμπά, στο χώρο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ), στο Λασίθι (στα Γραφεία της ΔΑΟΚ Λασιθίου, Πολυτεχνείου 1, 2ος όροφος στην πρώην Νομαρχία), στο Ρέθυμνο (στην ΔΑΟΚ Ρεθύμνου, Δημητρακάκη 17) και στα Χανιά (στην ΔΑΟΚ Χανίων στην Όαση Αγυάς Ν. Κυδωνίας).

Η απερχόμενη Δ.Ε. του ΓΕΩΤΕΕ Παρ/τος Κρήτης καλεί όλους τους γεωτεχνικούς να δώσουν το παρων στις εκλογές της Κυριακής.

Αθλητικά

Ε.Ι.Ο: Εκλογές στις 14/3, δεκτές οι παραιτήσεις από το Δ.Σ.

istioploiajpg.jpg

Η Ελληνική Ιστιοπλοΐκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα (18/1) ότι προκηρύχθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στις 14 Μαρτίου «όπου οι εκπρόσωποι των σωματείων και μόνον αυτοί θα αποφασίσουν δημοκρατικά για την επόμενη ημέρα στην ιστιοπλοΐα». Στο μεταξύ, το διοικητικό συμβούλιό της ΕΙΟ έκανε σε έκτακτη συνεδρίασή του δεκτές τις παραιτήσεις των Αριστείδη Αδαμόπουλου, Γιάννη Παπαδημητρίου και Γιώργου Χριστόπουλου, με αποτέλεσμα τα τρία στελέχη να αντικατασταθούν από αναπληρωματικά μέλη και να γίνει ανασυγκρότηση του Δ.Σ.

Η ανακοίνωση της ΕΙΟ έχει ως εξής:

«Σε έκτακτη συνεδρίασή του το Δ.Σ της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1. Να κάνει δεκτές τις παραιτήσεις των κ.κ. Αδαμόπουλου, Παπαδημητρίου και Χριστόπουλου.

2. Να αντικατασταθούν από τα αναπληρωματικά μέλη, την Ελένη Σιάγκρη και τον Αριστείδη Ρούσση.

3. Να γίνει ανασυγκρότηση του Δ.Σ που πλέον θα αποτελείται από τους κάτωθι παράγοντες

Πρόεδρος Αντώνης Δημητρακόπουλος, Αντιπρόεδροι Αγγελική Σέρφα Βεντουρή, Γιώργος Παπαστεφάνου και Αθανάσιος Πατητάρος, γενική γραμματέας Ανδρονίκη Αναστασίου, ειδική γραμματέας Ελένη Σιάγκρη, ταμίας Ιωάννης Βασιλειάδης, αναπληρωτής ταμίας Παντελής Παυλίδης, έφορος εκδηλώσεων και χορηγιών Χρήστος Δημητράκος, έφορος υλικού Αριστείδης Ρούσσης, έφορος εθνικών ομάδων Ιωάννης Μπέης, έφορος εγκαταστάσεων Δημήτρης Κακαλίκας, μέλος Απόστολος Παπαθανασίου και έφορος Β. Ελλάδος Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου.

4. Την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης και των άλλων οργάνων της ΕΙΟ στις 14 Μαρτίου όπου οι εκπρόσωποι των σωματείων και μόνον αυτοί θα αποφασίσουν δημοκρατικά για την επόμενη ημέρα στην ιστιοπλοΐα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΦΗ: Ανεβάζει στροφές ο Ντε Γκουζμάν

Κύπελλο μπάσκετ: Νέα αλλαγή.Hμιτελικοί στις έδρες και μονός τελικός