Γυναίκα

Εβδομαδιαιες αστρολογικές προβλέψεις 20/09-26/09

ζωδια έρωτας

Στις 21 Σεπτεμβρίου, η Πανσέληνος σχηματίζεται στους Ιχθείς θα έχει άμεση επίδραση σε ψυχολογικό επίπεδο, οι υποσυνείδητες καταστάσεις θα παίξουν βασικό ρόλο στις αποφάσεις και στις αντιδράσεις. Θα υπάρξει ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία, για αρμονική συνύπαρξη, για κατανόηση και αποδοχή, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση, τα συναισθήματα θα εκδηλωθούν, οι κουβέντες θα είναι ξεκάθαρες και ουσιαστικές. Έμφαση θα δοθεί στην ψυχολογία, στις επιθυμίες, στα όνειρα, και γενικότερα στις μελλοντικές βλέψεις. 

Στις 22 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος κάνει την εμφάνιση του στον Ζυγό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι επικοινωνία, συντροφικότητα, ανάγκη για συνεννόηση και συναισθηματική κατανόηση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, οι κοινωνικές επαφές θα δημιουργήσουν άνοιγμα και για προσωπικές σχέσεις. Προσοχή στην αναποφασιστικότητα, στα διλήμματα και στους διχασμούς, για κάποιους θα είναι δύσκολο να πάρουν άμεσες αποφάσεις. 

Στις 23 Σεπτεμβρίου, προσοχή στην αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό, ενδεχομένως να υπάρξουν υπερβολές, εξάρσεις και εσωτερικές συγκρούσεις. Θα υπάρξουν τάσεις για αντισυμβατικές και αντικομφορμιστικές συμπεριφορές, για τους ανεξάρτητους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να πλαισιωθούν, οι πιέσεις θα φέρουν έντονες αρνητικές αντιδράσεις. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια προσοχή στις συγκρούσεις και στα ξεσπάσματα, η συνεννόηση θα απαιτεί συγκαταβατική διάθεση.

Στις 25 Σεπτεμβρίου, ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, φέρνει δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, θα υπάρξει πειθαρχία και συγκράτηση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης τα ανοίγματα θα είναι δημιουργικά, θα υπάρξει συγκέντρωση στους στόχους, οι ενέργειες θα είναι οργανωμένες. Οι φιλόδοξοι και δυναμικοί χαρακτήρες θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιωθούν, ανοίγεται προοπτική προαγωγής. Στον αισθηματικό τομέα δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις, άνοιγμα θα υπάρξει για θετική εξέλιξη.

Αναλυτικά το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9 σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε απασχολούν. Σημαντικό είναι βέβαια να ξεπεράσεις τον συναισθηματισμό, να λειτουργήσεις διαισθητικά και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να αφουγκραστεί τις ανάγκες των άλλων. Στον εργασιακό χώρο έχεις την ικανότητα να πάρεις αποφάσεις με γνώμονα το προσωπικό σου συμφέρον. Προσοχή στην επικοινωνία γιατί εκεί μπορεί να χάσεις το πλεονέκτημα που έχεις. Με τον Ήλιο να περνάει στον Ζυγό στις 22/9 στρέφεις το βλέμμα σου στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Είναι σημαντικό για εσένα να λειτουργήσεις αρμονικά με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σου, να θυμάσαι όμως ότι οι ανασφάλειες και φοβίες σου μπορεί να οδηγήσουν σε υποχωρητικότητα και μη ικανοποίηση των δικών σου αναγκών. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω οδηγεί σε καυστικές συζητήσεις που μπορεί να τραυματίσουν σχέσεις και συνεργασίες. Φρόντισε να περιορίσεις την επιμονή και την οξυθυμία σου και να μην προχωράς σε βιαστικά συμπεράσματα λόγω καχυποψίας.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23/9 αλλάζει τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο καθώς πιθανότατα να υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σου λόγω των ανασφαλειών και της καχυποψίας που σε διακατέχει. Οφείλεις να σεβαστείς τον προσωπικό χώρο του άλλου για να μην οδηγηθείς σε σφοδρές συγκρούσεις και τελικά σε οριστικές ρήξεις. Θετικά λειτουργεί για εσένα το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 26/9 που σου δίνει την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις σχέσεις και συνεργασίες σε μακροχρόνια βάση. Μπορείς να προχωρήσεις αποφασιστικά σε δράσεις από κοινού με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου που θα αποδώσουν τα μέγιστα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9 χρωματίζει την αρχή της εβδομάδας καθώς σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν το φιλικό περιβάλλον και την προσωπική σου ζωή. Οι ψευδαισθήσεις πια δεν επηρεάζουν την σκέψη σου και έχεις την δυνατότητα να αντιληφθείς ποια πρόσωπα θέλουν να βρίσκονται στη ζωή σου πραγματικά και ποιοι είναι αυτοί που έχουν κρυφά κίνητρα απέναντί σου. Νέες γνωριμίες μπορεί να δονήσουν την ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο που θα οδηγήσουν σε ριζικές αλλαγές νοοτροπίας και προσωπικής κοσμοθεωρίας. Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 22/9 και σε καλεί να επικεντρωθείς σε εργασιακά ζητήματα και υποχρεώσεις που προκύπτουν και σε επιφορτίζουν καθημερινά.

Οφείλεις να ξεπεράσεις το άγχος και τη νευρικότητα που κάνουν την εμφάνισή τους καθώς μόνο με καλό προγραμματισμό θα καταφέρεις να ανταποκριθείς σε ό,τι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει έντονες καταστάσεις στον εργασιακό χώρο. Καχυποψία και απερισκεψία δεν αποκλείεται να προκαλέσουν συγκρουσιακές καταστάσεις σε συναδελφικό επίπεδο. Οφείλεις να κατευνάσεις την ένταση και να αφουγκραστείς διαισθητικά ποια πρόσωπα είναι ειλικρινή απέναντί σου και ποια όχι.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 23/9 δονεί για τα καλά προσωπικές και οικονομικές σχέσεις καθώς θέλεις να αποτινάξεις από πάνω σου ότι σε περιορίζει ή σε καταπιέζει. Οι έντονες αντιδράσεις σου μπορεί να επηρεάσουν την αρμονία στην σχέση καθώς είναι εύκολο να αιφνιδιάσεις το ταίρι σου με την συμπεριφορά σου. Στις 26/9 το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο σε βοηθά να κατασταλάξεις σε επαγγελματικές επιλογές και να προχωρήσεις με απόλυτο προγραμματισμό και υπευθυνότητα στα επαγγελματικά σου σχέδια. Ευκαιρία να κλείσεις εργασιακές υποθέσεις που θα σου προσδώσουν κύρος. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9 επηρεάζει κυρίως επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα καθώς φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να δώσεις ένα τέλος με τις αποφάσεις σου. Ο συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε επιλογές που δεν είναι οι κατάλληλες για εσένα για αυτό φρόντισε να αξιοποιήσεις το ένστικτό σου και την γρήγορη αντίληψη που διαθέτεις ώστε να προχωρήσεις στις καλύτερες δυνατές επιλογές. Ο Ήλιος στον Ζυγό από τις 22/9 σε βοηθάει να βγεις από την εσωστρέφεια και την κυκλοθυμία και να διεκδικήσεις την προσοχή των γύρω σου.

Η αισθηματική σου ζωή έρχεται στο προσκήνιο καθώς θέλεις να φλερτάρεις, να διεκδικήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, να πρωταγωνιστήσεις στην ζωή του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός δεν θα σε βοηθήσουν για αυτό φρόντισε να μείνουν στο περιθώριο. Την ίδια μέρα ο Ερμής από τον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σκληραίνει την συμπεριφορά σου και αυξάνει την αλαζονεία σου. Αυτά θα είναι ασυγχώρητα από το ταίρι σου για αυτό φρόντισε να τα περιορίσεις στο ελάχιστο.

Στις 23/9 η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο αλλάζει την πορεία της καθημερινότητας λόγω καταστάσεων που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν τον προγραμματισμό σου. Φρόντισε να μην ξεσπάσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που σε διακατέχουν στο ταίρι σου. Ο Άρης από τον Ζυγό σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 26/9 σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις δημιουργικά σχέδια με μακροχρόνιο ορίζοντα. Παράλληλα σταθεροποιείς την προσωπική σου ζωή καθώς θεμελιώνεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την σχέση σου εκδηλώνοντας συναισθήματα και επιθυμίες με τον ενδεδειγμένο τρόπο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην διστάσεις να κλείσεις θέματα που αφορούν το ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς θα σε ευνοήσει σημαντικά η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9. Σου δίνεται επίσης η ευκαιρία να αποφασίσεις για θέματα εκπαίδευσης και νομικής φύσεως που σε απασχολούν αξιοποιώντας το ψυχικό σθένος και την διαίσθηση σου σε έντονο βαθμό. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα συγκεντρώσουν την προσοχή σου λόγω της διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας που έχουν. Με τον Ήλιο να περνάει στον Ζυγό στις 22/9 έχεις την δυνατότητα να αφοσιωθείς στην οικογένεια και να δώσεις όλη σου την προσοχή σε υποθέσεις που σε φορτίζουν συναισθηματικά.

Θέματα οικογενειακά και ακινήτων έρχονται στο προσκήνιο καθώς καλείσαι να δώσεις λύσεις μην επιτρέποντας στην έντονη ευαισθησία σου να πρωταγωνιστήσει θολώνοντας την πραγματικότητα. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω οδηγεί σε συγκρουσιακές συζητήσεις και σκληρές διαπραγματεύσεις που θα επηρεάσουν την οικογένεια, τις συνεργασίες σου, την σχέση σου. Δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός και δηκτικός με σημαντικά πρόσωπα για εσένα, όμως να θυμάσαι ότι αυτό θα έχει επίπτωση στις σχέσεις σου.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23/9 μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές και αποστασιοποίηση στην προσωπική σου ζωή καθώς οι αντιδράσεις του συντρόφου σου θα σε αιφνιδιάσουν. Προσπάθησε να κρατήσεις ψύχραιμη στάση απέναντι σε ιδιοτροπίες και παραξενιές που θα δημιουργήσουν υπερένταση. Στις 26/9 το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο σου δίνει την δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και να προχωρήσεις σε πιθανές εργασίες στον προσωπικό σου χώρο κλείνοντας εξαιρετικές συμφωνίες. 

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αρχίζει με υπερένταση και καχυποψία, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9 σε κάνει να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους που σου δημιουργούν αναστάτωση. Η τετράγωνη λογική και ο περιορισμός των αμφιβολιών θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάθε παγίδα και να κάνεις τις ενδεδειγμένες επιλογές για εσένα. Προσοχή στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι εύκολο να εκδηλώσεις ανασφάλειες και φόβους στο ταίρι σου που θα αναστατώσουν την ατμόσφαιρα. Με τον Ήλιο να περνάει στον Ζυγό στις 22/9 βγαίνεις από την ραστώνη και περνάς σε μία έντονα ενεργητική περίοδο. Η κοινωνικότητα και η κινητικότητα θα σε φέρουν σε επαφή με νέα πρόσωπα που θα σου δώσουν νέες πληροφορίες, γνώσεις, προοπτικές.

Το κοντινό περιβάλλον μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο σε επιλογές επαγγελματικού χαρακτήρα, ενώ το εμπόριο ενδείκνυται για εσένα καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση σε οδηγεί σε σημαντικές συμφωνίες. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να στιγματίσει τις συζητήσεις με τον κοντινό περίγυρο. Δεν θα είναι δύσκολο να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα που θα αδικήσουν στενούς ανθρώπους σε εσένα δημιουργώντας εκνευρισμό και δυσκολία στην επικοινωνία.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις 23/9 καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να έχει επιπτώσεις στην προσωπική και οικογενειακή σου ζωή. Οι αντιδράσεις σου θα προβληματίσουν τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου καθώς κυκλοθυμία και σπασμωδικές συμπεριφορές επηρεάζουν την σκέψη σου. Στις 26/9 ο Άρης από τον Ζυγό σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο σε βοηθά να κατασταλάξεις σε ό,τι θέλεις να πραγματοποιήσεις που αφορά το εμπόριο, την επικοινωνία, την γνώση. Σημαντικές γνωριμίες μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα μακροχρόνιες συνεργασίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τους Ιχθύες στις 21/9 έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς αγγίζει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Προσπαθείς να ισορροπήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες με αυτές των άλλων μην επιτρέποντας στις ευαισθησίες και τις ψευδαισθήσεις να αλλοιώσουν την πραγματική εικόνα. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που θα σου κεντρίσουν την προσοχή τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις σε νέες και δημιουργικές καταστάσεις για εσένα.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Ζυγό στις 22/9 στρέφεις το βλέμμα σου στα οικονομικά και σε ότι μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Με αργούς και σταθερούς ρυθμούς μπορείς να πετύχεις τις καλύτερες οικονομικές συμφωνίες και να δρομολογήσεις σχέδια που θα σου δώσουν σημαντικές ανάσες. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί την ανάγκη να ξεσπάσεις έναντι ανθρώπων που θεωρείς ότι προσπαθούν να επωφεληθούν εις βάρος σου. Φρόντισε να έχεις τεκμηριώσει την άποψή σου γιατί πιθανή καχυποψία από την πλευρά σου θα τους αδικήσει.

Στις 23/9 η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να οδηγήσει σε αιφνιδιαστικές επιλογές που θα ενοχλήσουν τον σύντροφό σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται επιλογές του ανθρώπου που αγαπάς να σε ξαφνιάσουν δυσάρεστα και να υπάρξουν έντονες λογομαχίες και σφοδρές κόντρες. Στις 26/9 το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για οικονομικές διεκδικήσεις στον εργασιακό χώρο που μπορεί να καλυφθούν και να ικανοποιηθούν αφού αναγνωρίζεται η προσπάθειά σου. 

ΖΥΓΟΣ

Νιώθεις την ανάγκη να κλείσεις ζητήματα στον εργασιακό χώρο που σε έχουν ενοχλήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα και σε αυτό θα σε βοηθήσει η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9. Δεν πρέπει να παρασυρθείς από την ευαισθησία που σε διακατέχει ή από παρασκηνιακές διεργασίες που έρχονται στην επιφάνεια και σε απογοητεύουν. Η λογική σκέψη και η πρακτικότητα θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάθε κακόβουλο πρόσωπο που μπορεί να σε υπονομεύει, αξιοποιώντας παράλληλα την έντονη διαίσθηση σου. Στις 22/9 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και σε βγάζει από την εσωστρέφεια, την μοναχικότητα, πιθανή θλίψη που μπορεί να βίωσες το προηγούμενο διάστημα.

Νιώθεις έτοιμος να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλους τους τομείς στη ζωή σου, να θυμάσαι μόνο ότι δεν πρέπει να κινείσαι παρορμητικά και σπασμωδικά επιτιθέμενος σε πρόσωπα που μπορεί να σε βοηθήσουν. Προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο καθώς διεκδικείς την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σου με έντονο τρόπο. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε δεικτικές συμπεριφορές και έντονες συζητήσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Είναι προτιμότερο να μην βγάλεις συμπεράσματα με βάση τις αμφιβολίες και την καχυποψία που σε διακατέχουν προκαλώντας αρνητικές καταστάσεις στις σχέσεις σου.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23/9 μπορεί να οδηγήσει σε ανατρεπτικές συμπεριφορές και ξαφνικές εντάσεις, καθώς το ταίρι σου δεν αποκλείεται να νιώσει ανασφάλεια και να το εκδηλώσει με απότομο και εριστικό τρόπο. Προσοχή και σε ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα που θα δημιουργήσουν ανασφάλεια και απαισιοδοξία. Στις 26/9 το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Υδροχόο γεννά την επιθυμία για νέα δημιουργικά πράγματα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή που θεμελιώνονται σε σταθερές βάσεις λόγω της ωριμότητας και της υπευθυνότητας που δείχνεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αντιμέτωπος με ζητήματα στην προσωπική σου ζωή και σε φιλικές σχέσεις έρχεσαι αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9. Ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κλείσεις υποθέσεις που ταλαιπωρούν τη σχέση σου με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και την σημαντικότητα που έχουν τα συγκεκριμένα πρόσωπα στη ζωή σου. Νέες γνωριμίες έρχονται για να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο σκέψης σου και να παίξουν μεταμορφωτικό ρόλο σε σχέση με την αντίληψη που έχεις για την γνώση, τις πληροφορίες, την κοινωνική ζωή. Με τον Ήλιο να περνάει στον Ζυγό στις 22/9 μπαίνεις σε μία περίοδο εσωστρέφειας και απολογιστικού χαρακτήρα.

Είναι γεγονός ότι θα προτιμήσεις να απομακρυνθείς από το ευρύτερο περιβάλλον καθώς έχεις ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου. Ζητήματα από το παρελθόν και παρασκηνιακές διεργασίες στον εργασιακό χώρο έρχονται στο φως και καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις με σθένος και υπομονή. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να επηρεάσει την επικοινωνία με κοντινά σου πρόσωπα καθώς γίνεσαι σκληρός και απόλυτος με καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε πληγώνουν.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23/9 μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σου να αιφνιδιάσουν με τις απαιτήσεις που έχουν και να προκαλέσουν νευρικότητα. Προσοχή καθώς είναι εύκολο να συγκρουστείς και να υπάρξει τελικά ψυχρότητα και αποστασιοποίηση σε σημαντικές σχέσεις για εσένα. Το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 26/9 σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς με ωριμότητα σε εκκρεμούσες καταστάσεις που ακόμα επηρεάζουν την ψυχολογία σου και προκαλούν κυκλοθυμία. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντιμέτωπος με οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα έρχεσαι στις αρχές της εβδομάδας με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9. Οφείλεις να διαχειριστείς καταστάσεις που μπορεί να σου δημιουργούν κυκλοθυμία, όμως έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες πιστεύοντας στον εαυτό σου, αναγνωρίζοντας σε εσένα τις ικανότητές σου, δείχνοντας στους άλλους την κατανόηση που χρειάζονται. Ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν σημαντικές προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσες και σε οικονομικό επίπεδο. Με τον Ήλιο να περνάει στον Ζυγό στις 22/9 αφήνεις πίσω ένα δύσκολο χρονικό διάστημα επαγγελματικών υποχρεώσεων. 

Δίνεις όλη σου την προσοχή στον φιλικό περίγυρο καθώς απολαμβάνεις τις συζητήσεις, την παρέα, τις κοινές δράσεις μαζί του. Η εμπλοκή σου σε ομάδες και συλλογικές προσπάθειες θα σε ικανοποιήσει απόλυτα καθώς μέσα από αυτό νιώθεις ότι προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο που κινείσαι. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε καυστικές και δεικτικές συζητήσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον. Φρόντισε να μην μπεις σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα οδηγήσουν σε σφοδρές κόντρες με φιλικά πρόσωπα λόγω της οξυθυμίας που σε διακατέχει.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23/9 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εμμονές που θα αλλάξουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου καθώς αντιδράς σπασμωδικά σε σχέση με το ταίρι σου και τις ανάγκες που μπορεί να εκφράσει. Καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία κάθε απαίτηση γιατί η υπερένταση θα οδηγήσει σε ρήξεις. Το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 26/9 λειτουργεί ευεργετικά για σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς δράση, αποφασιστικότητα, ενεργητικότητα και μεθοδικότητα εναρμονίζονται και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την επιτυχία και την επίτευξη των ονείρων σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου κρίνονται στις αρχές της εβδομάδας με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9 να επηρεάζει έντονα καταστάσεις που βιώνεις. Ήρθε η ώρα να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολούν και να προχωρήσεις από δω και στο εξής με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τις προσωπικές σου αλλαγές, την ανάγκη σου να μεταμορφωθείς και να αναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου. Στις 22/9 ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό αυξάνοντας με γοργούς ρυθμούς τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και την επιθυμία να διεκδικήσεις την θέση που σου αξίζει στον τομέα της καριέρας.

Σου δίνεται η δυνατότητα να δείξεις τις ικανότητές σου και να εντυπωσιάσεις με την υπεύθυνη και μεθοδική σου στάση, οφείλεις όμως να περιορίσεις πιθανή αλαζονεία και απολυτότητα που θα σε φέρει σε αντιπαράθεση με τους ανωτέρους σου. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε ωθεί παρορμητικά σε συζητήσεις και εκφράσεις που θα ενοχλήσουν στον επαγγελματικό χώρο. Είναι εύκολο για εσένα να γίνεις δηκτικός απογοητεύοντας και πληγώνοντας σημαντικά πρόσωπα στο πεδίο της καριέρας, αυτό όμως να θυμάσαι ότι θα έχει κόστος για αυτό προσπάθησε να περιορίσεις την απερισκεψία και την βιασύνη που σε χαρακτηρίζουν.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23/9 ενισχύει την ανάγκη για προσωπικό βηματισμό και ελευθερία μέσα στην σχέση. Αυτό θα είναι αρκετό για να θορυβήσει το ταίρι σου και να σε φέρει σε έντονες αντιπαραθέσεις που μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα την αποστασιοποίηση. Το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 26/9 σε βοηθάει να σχεδιάσεις με απόλυτη μεθοδικότητα επαγγελματικούς στόχους που μπορεί να έχεις. Παράλληλα, δεν αποκλείεται οι αμοιβές σου να προσαρμοστούν θετικά, ανάλογα με αυτά που προσφέρεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9 σε καλεί να διαχειριστείς οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν αποκλείεται να νιώθεις καχύποπτα απέναντι σε πρόσωπα που προσπαθούν να επιβάλλουν την άποψή τους. Φρόντισε να βρεις την χρυσή τομή στα πράγματα ικανοποιώντας τις απαιτήσεις σου και αποφεύγοντας ένταση και συγκρούσεις που δεν θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 22/9 και σε βοηθά να βγεις από την εσωστρέφεια και τη νευρικότητα. Σημαντικό είναι για εσένα να ασχοληθείς με θέματα εκπαίδευσης και πνευματικά ζητήματα που ικανοποιούν βαθύτερες αναζητήσεις σου.

Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον θα σου δώσουν την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να κοινωνικοποιηθείς ανοίγοντας τους ορίζοντές σου ερχόμενος σε επαφή με νέα αντικείμενα και αντιλήψεις. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια πληγές του παρελθόντος που εκφράζονται στο ευρύτερο περιβάλλον με παρορμητικό και οξύθυμο τρόπο. Οι κόντρες είναι πιθανές αν δεν περιορίσεις πιθανές ανασφάλειες και μία διάθεση αυθάδειας που θα πυροδοτήσει κόντρες με τους γύρω σου.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23/9 ανατρέπει τις ισορροπίες στον επαγγελματικό χώρο, καθώς δεν αποκλείεται να αιφνιδιάσεις από υπόγειες συμπεριφορές που αλλάζουν την δημόσια εικόνα σου. Προσοχή στην υπερένταση που μπορεί να εκδηλωθεί εντός της σχέσης καθώς φαίνεται να σε έχει απορροφήσει αρκετά η επαγγελματική σου πορεία και αυτό δεν γίνεται ανεκτό από το ταίρι σου. Το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Κρόνο στο ζώδιό σου στις 26/9 σε βοηθά να κατασταλάξεις σε επαγγελματικές επιλογές και σχέδια που αφορούν ταξίδια στο εξωτερικό. Δείχνεις με ωριμότητα και αποφασιστικότητα αυτά που θέλεις να πετύχεις και σε αυτό θα σε βοηθήσουν σημαντικά πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον. 

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα σου με την παρθένο στις 21/9 έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα για εσένα, καθώς αγγίζει το περιβάλλον των διαπροσωπικών σχέσεων. Ο συναισθηματισμός και η εξιδανίκευση που σε χαρακτηρίζουν πρέπει να μείνουν στο περιθώριο καθώς καλείσαι να διαχειριστείς ρεαλιστικά ζητήματα που απασχολούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Νέα πρόσωπα έρχονται για να ενισχύσουν τον τομέα των συνεργασιών και να πρωταγωνιστήσουν σε αισθηματικό επίπεδο, αλλάζοντας ριζικά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις στην ζωή σου. Στις 22/9 ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και περνάς σε μία περίοδο με περισσότερη εσωστρέφεια, καχυποψία, εσωτερική αναστάτωση.

Ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, φρόντισε να παρατηρήσεις τις κινήσεις τους πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα σε δεσμεύσουν οικονομικά. Προσοχή επίσης θα πρέπει να δείξεις και στην προσωπική σου ζωή, καθώς οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες δονούν την ατμόσφαιρα. Την ίδια μέρα, το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη κρίση καθώς είσαι επιρρεπής λόγω της καχυποψίας που σε διακατέχει. Οι επιπτώσεις που μπορεί να υπάρχουν σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο θα είναι σημαντικές, για αυτό φρόντισε να περιορίσεις αυθόρμητες εκφράσεις που μπορεί να πληγώσουν και να απογοητεύσουν τους άλλους.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23/9 δημιουργεί την ανάγκη για διαφορετικότητα και περιπέτεια στην προσωπική σου ζωή, αιφνιδιάζοντας το ταίρι σου. Προσπάθησε να μην μπεις σε μία διαδικασία συγκρούσεων και αντιπαραθέσεων που δεν θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις τις ανάγκες σου, αντίθετα θα δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα στη σχέση. Το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 26/9 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε βαραίνουν. Όμως παρ’ όλες τις δυσκολίες μπορείς να βρεις το σθένος να κλείσεις υποθέσεις και να ξεπεράσεις ανασφάλειες που ακόμα σε επηρεάζουν.

via

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εσύ αντέχεις την αλήθεια; Αυτά είναι τα τρία πιο ειλικρινή ζώδια

Τα ζώδια που σε συμπληρώνουν! Ποια ζώδια σχηματίζουν εξάγωνο με το δικό σου

Τσιτσιπάς: Απαντάει πρώτη φορά για την πολυσυζητημένη δήλωση για το εμβόλιο

Γυναίκα

Με τι εκνευρίζεται κάθε ζώδιο και ποιες είναι οι αντιδράσεις του;

γυναίκα ζώδια

Με τι εκνευρίζεται κάθε ζώδιο και ποιες είναι οι αντιδράσεις του;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ζώδιο εύθικτο, παρορμητικό και αυθόρμητο. Είναι ανυπόμονος και γι’ αυτό δεν αντέχει τους αργοκίνητους ανθρώπους. Δεν θέλει και πολύ για να νευριάσει, πιάνεται και από μια ασήμαντη λεπτομέρεια και όποιον πάρει η μπάλα. Θέλει να είναι ο αρχηγός. Δεν ακολουθεί τις αποφάσεις των άλλων. Θέλει να ξέρει τα πάντα και να παίρνει αυτός τις οριστικές αποφάσεις. Είναι ελεύθερος και δεν του αρέσει να τον ελέγχουν ή να του κάνουν σκηνές ζήλιας ή να τον περιορίζουν. Μην του μιλάς όταν είναι εκνευρισμένος.

Θυμώνει για να ξεσπάσει και να διώχνει την ένταση όμως ο θυμός του μπορεί να είναι έντονος, αλλά είναι ευτυχώς σύντομος. Άφησέ τον να ηρεμήσει και μετά πλησίασέ τον με αγάπη και ειλικρίνεια. Πρότεινέ του κάτι καινούργιο που θα τον συγκινήσει. Καθώς σιχαίνεται τη ρουτίνα, κάνε του μια έκπληξη, βάλε την πινελιά και την έμπνευση σου σε κάτι που θα του αρέσει.

Μη του τα δίνεις όλα, άφησε τον να σε κατακτήσει εκείνος χωρίς να θίξεις τον εγωισμό του. Πες του τις αντιρρήσεις σου με μέτρο γιατί με τις πολλές θα εκνευριστεί. Του αρέσει να έχει δίπλα του ανθρώπους με προσωπικότητα, τους εκτιμά ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος αγαπά τις ήρεμες ερωτικές σχέσεις. Του αρέσει η αρμονία και αποφεύγει τους καβγάδες. Τις περισσότερες φορές θα τσακώνεσαι μόνη σου! Δεν εκτιμά το ψέμα, την κοροϊδία, την προδοσία, γι’ αυτό να είσαι ειλικρινής για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του! Είναι κτητικός και δεν του αρέσει να χάνει πράγματα και ιδιοκτησίες. Ο έρωτάς του έχει διάρκεια χωρίς αυτό να σημαίνει πως τον έχεις δέσει. Οι αποφάσεις του αργούν να ωριμάσουν στο μυαλό του.

Αν νιώσει ανασφάλεια και αβεβαιότητα, τότε η ηρεμία γίνεται ένα μακρινό όνειρο. Είναι τόσο πεισματάρης που δύσκολα θα τα ξαναβρείς μαζί του. Προσπάθησε να μην τον φτάσεις ποτέ στα όριά του, καθώς διαθέτει πολύ υπομονή, γιατί η έκρηξη που θα κάνει θα είναι μεγάλη. Άμα ξεχειλίσει το ποτήρι, βγάζει όλα τα νεύρα και τα απωθημένα που έχει. Άφησέ τον για μέρες να σκεφτεί και να χαλαρώσει.

Έχει υπέροχη μνήμη, έναν καβγά θα τον θυμάται για πολύ καιρό. Πρόσφερέ του ένα γεύμα, στείλε του λουλούδια ή ένα γλυκό μήνυμα, ζήτα του συμβουλές και πες του πόσο πολύ τον εμπιστεύεσαι. Πες του τα παράπονά σου με ωραίο τρόπο χωρίς γκρίνιες. Να είσαι ευχάριστη μαζί του, θα το εκτιμήσει!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος αγαπά τα καβγαδάκια και τις αντιπαραθέσεις. Μην στενοχωριέσαι! Την άλλη μέρα, θα τα έχει όλα ξεχάσει. Τσακώνεται και για κάτι απλό, καθημερινό, τύπου δεν θέλεις να βγούμε με φίλους, γιατί δεν μου μιλάς.... Είναι ελεύθερο άτομο και δεν δεσμεύεται εύκολα. Θα το κάνει όταν και άμα θέλει. Η τάση του να μην θέλει να χάσει την ανεξαρτησία του προκαλεί καβγάδες. Χρησιμοποιεί ότι επιχείρημα υπάρχει για να τα φέρνει όλα υπέρ του. Και δίκιο να έχεις, στο τέλος θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι και θα βγεις εσύ ο φταίχτης.

Οι συχνοί καβγάδες τον κάνουν να βαριέται. Δεν εξωτερικεύει εύκολα το θυμό του αν και στενοχωριέται πολύ. Δεν δείχνει ποτέ πόσο πληγώθηκε και εκνευρίζεται όταν δεν του δίνεις σημασία. Χαλάρωσέ τον βγαίνοντας έξω μια βολτούλα με ευχάριστους φίλους. Δώσε την απαραίτητη προσοχή όταν μιλάει. Μην τον πεις ποτέ ανώριμο, μην τον περιορίζεις και μην του λες ότι η ζωή του είναι χαώδης.

Μην τραβάς το σκοινί γιατί γίνεται σαρκαστικός και σκληρός. Μίλα του για εκπλήξεις, περίεργα πράγματα, πες του ανέκδοτα. Πήγαινε μαζί του θέατρο, σινεμά ή σε κάτι καλλιτεχνικό. Θέλει δίπλα του έξυπνα και πνευματώδη άτομα. Αγαπά την επικοινωνία, τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις ακόμα και αν καταλήγουν σε διαφωνίες.

Διάβασε ακόμη: Ζώδια: Πώς θα καταλάβεις αν είναι ερωτευμένος μαζί σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι παρεξηγησιάρης, ευαίσθητος και η γκρίνια του προκαλεί συχνά καβγάδες. Ξεσπάει με κλάματα και υστερίες. Είναι ανασφαλής και αναζητά συνεχώς το ενδιαφέρον του συντρόφου του. Δεν θέλει να νιώθει απομονωμένος και παραμερισμένος. Δεν του αρέσει να τον κριτικάρουν ή να τον κοροϊδεύουν. Δεν του αρέσει επίσης η εκμετάλλευση, κυρίως η ηθική. Δεν ξεχνάει ποτέ τι του είχες κάνει στο παρελθόν.

Έχει συχνά συναισθηματικές εναλλαγές. Μην δίνεις σημασία σε μικροπράγματα και μην φτάνεις στα άκρα γιατί πληγώνεται πολύ. Πες του γλυκόλογα, ηρέμησέ τον, δείξε του πόσο πολύ τον αγαπάς. Δεν συγχωρεί εύκολα επαναλαμβανόμενα σφάλματα. Θα τα σπάσει όλα. Αργεί να θυμώσει αλλά αν αυτό συμβεί, γίνεται παγόβουνο. Κάνε του ένα δώρο, ζήτα του συγγνώμη, ακόμα και αν έχει άδικο.

Έχει την ανάγκη να ξέρει ακριβώς τα συναισθήματά σου. Χρειάζεται επιβεβαίωση, θέλει να ξέρει πόσο σπουδαίος είναι για εσένα. Χάιδεψέ τον, μοιράσου μαζί του όλα σου τα προβλήματα και άφησέ τον να προχωρήσει εκείνος τη σχέση γιατί αν δεν έχει αποφασίσει, θα κομπλάρει και θα κλειστεί στον εαυτό του.

ΛΕΩΝ

Το Λιοντάρι είναι πολύ εγωκεντρικό και τσακώνεται συχνά. Έχει έντονα συναισθήματα και πάθος με αποτέλεσμα όταν καβγαδίζει να τον ακούει όλος ο κόσμος αλλά ευτυχώς για πολύ λίγο. Δείχνε του συνέχεια πόσο σημαντικός είναι για εσένα, θαύμαζέ τον, επιβράβευσέ τον. Μην τον συγκρίνεις ποτέ με άλλους, μην του μιλάς άσχημα μπροστά σε τρίτους, μην τον μειώνεις, μην του μιλάς απότομα. Θα σε φάει ζωντανό αν τον απατήσεις.

Θα μετανιώσεις πικρά αν ξεχάσεις τη γιορτή του ή τα γενέθλιά του. Μην του πας ποτέ κόντρα. Χειρίσου τον με διπλωματία και φέρε τον στα νερά σου λέγοντάς του ότι σου είναι απόλυτα απαραίτητος. Μην του δίνεις σημασία όταν νευριάζει, θα του περάσει. Θέλει να τον εκτιμάς και να μην αμφισβητείς την αξία του. Μην τον επικρίνεις. Θέλει να αισθάνεται αρχηγός και προσβάλλεται εύκολα. Οι άσκοποι καβγάδες τον κουράζουν.

Πες του πόσο τον ζηλεύουν όλοι γι’ αυτό που είναι, κάνε του ένα ακριβό δώρο, ζήτα του τις συμβουλές του για τα προβλήματά σου, θαύμαζέ τον, εκθείασε τα χαρίσματά του, επικρότησε τα λόγια του ακόμα και αν αυτά που λέει είναι λίγο υπερβολικά. Θέλει να τον έχεις στην κορυφή, να τον διασκεδάζεις και να έχεις πάντα την κατάλληλη εμφάνιση για να μπορεί να σε επιδεικνύει στους φίλους του. Μην δυσανασχετείς επίσης αν τον φλερτάρουν γιατί είναι ο καλύτερος και το αξίζει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι κτητικός, απαιτητικός, παραπονιάρης και ασκεί σκληρή κριτική με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθημερινοί καβγάδες. Ζητά οργάνωση, τάξη και συνέπεια. Σιχαίνεται τη βρομιά και την ανοργανωσιά. Γι’ αυτό λοιπόν, μην μετακινείς αντικείμενα, μην δημιουργείς αταξίες για να υπάρχει ηρεμία. Είναι περίεργος άνθρωπος με όλο τον κόσμο, όχι μόνο με εσένα. Θα πρέπει να υποχωρείς και να μάθεις να μην πληγώνεσαι από τα σκληρά του λόγια. Άφησέ το να προσπεράσει.

Ενοχλείται όταν δεν μπορεί να συνεννοηθεί με κάποιον. Δεν του αρέσει να σπαταλάει χρόνο, χρήμα και ενέργεια. Δεν αντέχει άτομα που κλαίγονται αδικαιολόγητα και δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Δεν θέλει να πληρώνει τα σπασμένα κανενός. Μην τον υποτιμάς γιατί θα σου τονίσει σκληρά και ωμά όλα σου τα λάθη.

Αναγνώρισε το φταίξιμό σου, πες του πως θα αλλάξεις συμπεριφορά και θα τον πείσεις. Αγόρασέ του κάτι πρακτικό για το σπίτι. Συζήτησε έξυπνα μαζί του, εγκεφαλικά. Αντάλλαξε μαζί του δημιουργικές ιδέες και μην τον πιέζεις αν δεν έχει αποφασίσει για κάτι!

Διάβασε ακόμη: Εσύ αντέχεις την αλήθεια; Αυτά είναι τα τρία πιο ειλικρινή ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός αγαπά την ισορροπία, είναι διπλωμάτης, ευγενικός και μισεί τους καβγάδες. Μάλλον μόνη σου θα τσακώνεσαι! Κάνε διάλογο μαζί του. Δεν είναι νευρικός και αν φωνάξει, θα το κάνει για λίγο. Δεν του αρέσουν οι φωνακλάδες, οι ακατάστατοι, οι αδιάκριτοι, οι επικρίσεις, οι φαντασμένοι, οι αλαζόνες, οι θρασείς. Αγαπά την ηρεμία, και τον πολιτισμό. Θέλει ενδιαφέρον, να ασχολείσαι με τα ενδιαφέροντα και τις ασχολίες του. Έχει πολλά ενδιαφέροντα και σέβεται τις απόψεις των άλλων.

Θα περάσεις υπέροχα μαζί του αν του δείξεις ότι είναι ο βασιλιάς της καρδιάς σου. Κρατάει πράγματα μέσα του, κάνει υπομονή αλλά αν εκφραστείς άσχημα ή τον βρίσεις, τότε το ποτήρι ξεχειλίζει και γίνεται μια έκρηξη που δεν τη φαντάζεσαι. Μην δείξεις αχαριστία, μην τον αδικήσεις γιατί θα τον κάνεις ταύρο εν υαλοπωλείο. Ένας μεγάλος καβγάς μπορεί να τον οδηγήσει και σε χωρισμό και μετά ούτε κουβέντα για συμφιλίωση.

Όταν θυμώνει, τα λόγια του είναι αιχμηρά και κοφτά. Χάρισέ του ένα σπάνιο βιβλίο, ένα ωραίο κόσμημα, ένα εισιτήριο για μια κοινωνική εκδήλωση. Πες του πόσο in είναι το ντύσιμό του και πόσο καλά γνωρίζει τα πράγματα. Ανέβασέ τον και ίσως να τα καταφέρεις να τον ηρεμήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ζηλιάρης και οι καβγάδες, αν και παράλογοι, είναι συχνοί γι’ αυτόν. Καταλήγουν σε ένα παθιασμένο κρεβάτι συνήθως και εκεί ξεχνούν το λόγο που καβγαδίσανε. Ζηλεύει το παραμικρό και τα νεύρα του είναι έντονα και έχουν διάρκεια. Μην τον προκαλείς γιατί μπορεί να γίνει βίαιος και να τα κάνει όλα άνω-κάτω. Δημιουργεί σενάρια στο μυαλό του και η μοναδική σωτηρία είναι ο δυνατός ερωτισμός που υπάρχει μεταξύ σας.

Αν κλονιστεί η εμπιστοσύνη του, τότε ο μοναδικός δρόμος είναι ο χωρισμός και η εκδίκηση. Η οργή του είναι αδυσώπητη και την εκφράζει εκεί που δεν την περιμένεις. Δείξε του αγάπη, αφοσίωση και ειλικρίνεια. Μην τον κάνεις να ζηλεύει, μην του λες τι έκανες με άλλους συντρόφους, μην αλλάζεις τη στάση σου απέναντί του, μην τον βομβαρδίζεις με ερωτήσεις και μην του βάζεις όρια. Πες του πως έχει δίκιο.

Χάρισέ του περίεργα βιβλία, κίνησέ του το ενδιαφέρον. Θέλει αντάξιους αντιπάλους, δυνατούς, φιλόδοξους, ειλικρινείς, αυθεντικούς. Μην το παίζεις κάτι που δεν είσαι γιατί θα το καταλάβει και οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες. Μην τον προσβάλλεις, μην τον ειρωνεύεσαι. Δεν είναι εύκολος άνθρωπος, ούτε αναζητά τα εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δεν δημιουργεί καβγάδες για ανόητους λόγους. Αν το κάνει, θα γίνει πολύ νευρικός και υπερβολικός, τόσο που θα σε ξαφνιάσει. Δεν αγαπά τη δέσμευση. Προτιμάει να βγαίνει με παρέες. Μην αντιδράς άσχημα γι’ αυτό. Αν παραβιαστεί η ελευθερία και η ανεξαρτησία του ξεσπά και σηκώνεται και φεύγει για να ηρεμήσει. Συνεχόμενοι τσακωμοί για τους ίδιους λόγους τον κάνουν και βαριέται. Σε μπερδεύει.

Σκαρφίζεται κάτι για να νευριάσει και να ξεσπάσει για κάτι άλλο. Δεν βγάζεις εύκολα άκρη. Μην τον αποκαλείς ιδεαλιστή. Απεχθάνεται τους ανθρώπους χωρίς ηθικές αναστολές, όσους αμελούν το περιβάλλον, τους θρασείς που αγνοούν, τους απατεώνες, τους κουτοπόνηρους, τους μικρόψυχους. Δεν είναι όμως βίαιος. Χάρισέ του ένα ζωάκι, μιλήστε για ταξίδια, πηγαίνετε βόλτες.

Μην του δημιουργείς την αίσθηση ότι είναι φυλακισμένος. Άφηνέ τον να παίρνει πρωτοβουλίες. Μην τον καταπιέζεις, μην του ζητάς να εκφράζει συνεχώς συναισθήματα. Να είσαι ευχάριστη και ανέμελη μαζί του και όπου βγει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως βάζει πάνω απ’ όλα τη λογική και προσπαθεί να υποστηρίζει τον εαυτό του με λογικά επιχειρήματα. Δεν καβγαδίζει εύκολα, δεν φωνάζει, δεν χάνει την ψυχραιμία του. Αν το κάνει, γίνεται σκληρός και ψυχρός, τόσο που δεν θα το ξεχάσεις εύκολα. Θα σε κολλήσει στον τοίχο με τα λόγια του. Δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, δουλεύει πολύ, τα δίνει όλα στην καριέρα και εσύ μπορεί να νιώσεις παραμελημένη και να γκρινιάζεις.

Αν δείξεις ανωριμότητα και ανευθυνότητα, αν του ζητάς παράλογα πράγματα, θα εξοργιστεί. Απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αν τσακωθείτε, πλησίασέ τον τρυφερά, όσο ψυχρός και αν είναι, συζήτησε μαζί του χαλαρά και όλα θα λυθούν. Είναι πειθαρχημένος, αγαπά τον διάλογο και τα επιχειρήματα. Η συζήτηση του διώχνει τις εντάσεις και την πίκρα. Είναι άνθρωπος του μέτρου. Δεν αντέχει την επιπολαιότητα, την απερισκεψία, τις εξυπνάδες. Θέλει να τον αντιμετωπίζουν σοβαρά και να συναναστρέφεται με σοβαρούς ανθρώπους.

Μίλα του ειλικρινά, ζήτα του συγγνώμη ακόμα και αν έχεις δίκιο, πες του πως θα σκεφτείς τα λόγια του. Πηγαίνετε μια βόλτα όπου θα του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Φρόντισε να είσαι ακριβής σε όσα λες και σε όσα κάνεις και να του προσφέρεις ποιότητα. Ρώτα τον για την επαγγελματική του πρόοδο. Θα το εκτιμήσει!

Διάβασε ακόμη: Τα ζώδια που σε συμπληρώνουν! Ποια ζώδια σχηματίζουν εξάγωνο με το δικό σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι απρόβλεπτος, επαναστάτης και αυθόρμητος. Δεν συγκρατεί εύκολα τα νεύρα του και ξέρει καλά να υπερασπίζεται τον εαυτό του. Θέλει να προκαλεί ζήλιες. Φλερτάρει και θέλει να γεύεται συνεχώς τις χαρές της ζωής και την ελευθερία. Αυτό προκαλεί τσακωμούς καθώς και η τάση του για ασυνέπεια.

Μην του βάζεις όρια και κανόνες γιατί θα φύγει. Όταν φωνάζει, τον ακούει όλος ο κόσμος αλλά αυτό δεν κρατάει πολύ. Όσο είναι θυμωμένος, δεν ξέρει τι λέει. Θα ξεφουσκώσει και θα γίνει ένας άλλος άνθρωπος μετά. Δεν θα θυμάται ούτε καν το λόγο που θύμωσε. Δεν του αρέσει να κακολογούν τους φίλους του. Προσπαθεί να είναι υπεύθυνος και να βγαίνει και από πάνω. Μην του δείχνεις τις προθέσεις σου πάντα.

Πρέπει να τον γοητεύσεις πρώτα πνευματικά και τότε δεν θα τον ενδιαφέρει ούτε η εμφάνισή σου. Πρέπει να έχεις ενδιαφέροντα, περιπετειώδεις διαθέσεις, εξυπνάδα, επινοητικότητα χωρίς να φαίνεται ότι προσπαθείς να τον τυλίξεις. Μην τον καταπιέζεις, μην τον ζηλεύεις, μην τον ελέγχεις. Πρόσφερέ του ένα γεύμα σε ένα ωραίο ρεστοράν και οργάνωσε συνάντηση με τους φίλους του. Θα σε λατρέψει!

ΙΧΘΥΕΣ

Το Ψαράκι είναι υπερπροστατευτικό, καταπιεστικό και δημιουργεί εντάσεις. Ξεσπάει σε κλάματα, υστερίες, κάνει σοβαρές δηλώσεις αλλά αυτό δεν κρατάει πολύ. Οι μικροί καβγάδες γι’ αυτόν είναι σαν μικροί χωρισμοί. Ξεσπά πολλές φορές σε ανύποπτο χρόνο και σε ανθρώπους που δεν του φταίνε. Δεν του αρέσει να τον παραμελούν γιατί νιώθει δυστυχισμένος. Δεν θέλει να τον παρακάμπτουν. Είναι ευαίσθητος. Μην ξεχνάς ποτέ τα γενέθλια ή τη γιορτή του.

Είναι καλοσυνάτος, όμως, όταν οργιστεί βγάζει τους άλλους εκτός εαυτού. Ξεσπάει με το παραμικρό μεγαλοποιώντας τα λόγια που είπες. Παρερμηνεύει τις καταστάσεις εύκολα. Αν τσακωθείς μαζί του, πάρε τον μια αγκαλιά και πες του πόσο τον αγαπάς, πως δεν μπορείς λεπτό χωρίς αυτόν. Πήγαινέ τον για χορό, χάρισέ του cd, γράψε του μηνύματα αφού έχει πρώτα ηρεμήσει.

Μίλα του για αστρολογία, ψυχολογία, γίνε τρυφερή και κάντον να αισθανθεί ασφαλής. Να αισθανθεί ότι είσαι ασπίδα προστασίας στην δύσκολη καθημερινότητα. Χαμογέλασέ του, πες του τα βάσανά σου. Θα σε καταλάβει γιατί οι αδικημένοι και οι πικραμένοι άνθρωποι τον έλκουν.

via

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το ταντρικό σεξ

Πώς θα τρώω υγιεινά ενώ λείπω πολλές ώρες από το σπίτι;

Squid game: Πώς εξηγείται το παγκόσμιο φαινόμενο

ESPA BANNER