Ελλάδα

Τον φώναξαν να πάει εκτάκτως στη δουλειά του και σκοτώθηκε στο δρόμο

ασθενοφορο

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ της Τρίτης στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, την ώρα που το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό από τη βροχή.

Ο 42χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος διέμενε στην Αγία Μαρίνα και υπηρετούσε στις φυλακές Δομοκού, κλήθηκε να πάει εκτάκτως στην υπηρεσία του όπως και άλλοι συνάδελφοί του από Λαμία.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχαν δώσει ραντεβού κάπου πάνω από το νοσοκομείο Λαμίας για να πάνε στις φυλακές όλοι μαζί.
Ξαφνικά ο 42χρονος έχασε τον έλεγχο. Το αυτοκίνητο ξήλωσε μία πινακίδα, «έκοψε» μια κολόνα φωτισμού και άρχισε να κάνει τούμπες.

Λαμία τροχαίο
Λαμία τροχαίο

Δυστυχώς ο οδηγός πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ άσχημα και να χάσει τη ζωή του επί τόπου.

Λαμία τροχαίο
Λαμία τροχαίο

Στο σημείο ακολούθησε πανικός. Οι συνάδελφοί του βρέθηκαν αμέσως κοντά του και έτρεξαν να βοηθήσουν, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να του προσφέρουν καμία βοήθεια. Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την τροχαία.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν αμέσως στον τόπο του τραγικού συμβάντος και παρέλαβαν τον 42χρονο, διαπίστωσαν και αυτοί ότι ήταν ήδη αργά.

«Κάποτε θα γινόταν το κακό. Μας φωνάζουν συνέχεια νυχτιάτικα με κακές καιρικές συνθήκες εκτάκτως για έρευνες στα κελιά. Το έχουμε πει πολλές φορές ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τροχαίο, αλλά δυστυχώς δεν ακούει κανείς. Τι θα πουν τώρα στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου;»

Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο 42χρονο θα πουν συγγενείς , φίλοι και συνάδελφοι, αύριο Πέμπτη στις 5:00 το απόγευμα στην Αγία Μαρίνα Στυλίδας.

Κρήτη

Λασίθι

Κρήτη: Αποχαιρετούν τον 22χρονο Δημήτρη

δημήτρης ιεράπετρα

Στις 5 σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής στην Ιεράπετρα, θα γραφτεί ο επίλογος της τραγωδίας που γράφτηκε στο βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στον περιφερειακό δρόμο της πόλης.

Ο 22χρονος Δημήτρης έμεινε εγκεφαλικά νεκρός, όταν η μηχανή μεγάλη κυβισμού που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Οι γονείς του πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του, διαδικασία που ολοκληρώθηκε τις πρωϊνές ώρες της Δευτέρας.

Σήμερα συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στο παλικάρι που με τον θάνατό του, έδωσε ζωή σε συνανθρώπους μας.