Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Συμβολική κατάληψη του υπουργείου Οικονομικών

pame.jpg
 clock 08:16 | 11/05/2017
writer icon newsroom ekriti.gr

Συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα πραγματοποιούν από νωρίς το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ και σωματεία του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Οι διαμαρτυρόμενοι πέκλεισαν τις εισόδους του κτιρίου και κρέμασαν πανό.
 
 «Το νέο πακέτο μέτρων αποτελεί το 4ο μνημόνιο που φορτώνεται στις πλάτες της εργατικής-λαϊκής οικογένειας. Περιλαμβάνει νέα προνόμια για τους επιχειρηματικούς ομίλους, νέα βάσανα για τους εργαζόμενους. Τα νέα μέτρα ρίχνουν λάδι στη φωτιά που κατακαίει τα δικαιώματά μας, τις ζωές μας. Έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα, διαμορφώνουν μόνιμες ανατροπές για τις επόμενες γενιές» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.
  
 Όπως αναφέρουν τα μέλη του ΠΑΜΕ που πραγματοποιούν τον αποκλεισμό δεν έχουν πρόθεση να αποχωρήσουν πριν από το μεσημέρι και καλούν σε μαζική συμμετοχή στη γενική απεργία στις 17 Μαΐου και στο συλλαλητήριο την ίδια μέρα στις 9 το πρωί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis