Ελλάδα

Αλόννησος: Στο νοσοκομείο τουρίστρια που την δάγκωσε φώκια

φώκια

Στο νοσοκομείο του Βόλου μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης μιας 50χρονη τουρίστρια από τη Βουλγαρία, η οποία κάνει διακοπές με ιστιοφόρο σκάφος στην ευρύτερη περιοχή της Αλοννήσου.

Κατά τη διάρκεια της κολύμβησης στα νερά του Αιγαίου, κοντά στην πρώτη ζώνη του θαλάσσιου πάρκου, προσπάθησε να χαϊδέψει μία φώκια με αποτέλεσμα εκείνη να τρομάξει και να τη δαγκώσει στα πόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr, η γυναίκα έχει τραυματιστεί αρκετά σοβαρά, και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου. Οι γιατροί την περιέθαλψαν, αλλά αποφάσισαν ότι είναι αναγκαία η μεταφορά της στο Νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πράσινοι εξωτικοί παπαγάλοι στη Θεσσαλονίκη – Εικόνες των πτηνών που εντυπωσιάζουν (βίντεο)

Δεν γελάμε μόνο εμείς... γελούν και τα ζώα

Ελλάδα

Κορωνοϊός: Με υποχρεωτικό μοριακό τεστ οι στρατεύσιμοι που θα καταταγούν το Νοέμβριο

στρατός

Στο πλαίσιο πρόληψης για την αποφυγή διάδοσης της νόσου Covid-19, οι υπόχρεοι για κατάταξη με τη 2021 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας και 2021 Δ΄ΕΣΣΟ του Πολεμικού Ναυτικού (Νοέμβριος 2021), υποβάλλονται υποχρεωτικά σε μοριακό έλεγχο ανίχνευσης (τεστ PCR) του κορονοϊού Covid-19, σαράντα οχτώ (48) έως εβδομήντα δύο (72) ώρες, πριν την ημερομηνία κατάταξής τους, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τη Στρατολογία.

Ο έλεγχος ανίχνευσης διενεργείται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας, σε καθορισμένα περιφερειακά ιατρεία ή στα στρατιωτικά νοσοκομεία, με την επίδειξη του σημειώματος κατάταξης και του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας [‘Αρθρο 3 ν.4790/2021 (Α΄ 48) και άρθρο 13 ν.4812/2021 (Α΄ 110)], καταλήγει η ανακοίνωση.

EIΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Φώφη Γεννηματά: Δάκρυα και αγκαλιές από βουλευτές όλων των κομμάτων

Πέραμα: Επεισόδια σε συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας

ESPA BANNER