Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τους έβαλε τιμωρία

Τους έβαλε τιμωρία
 clock 10:02 | 03/02/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Διαβάζουμε ότι ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πληροφορήθηκε ότι η υπουργοί του δεν πατάνε το πόδι τους στη Βουλη για τον κοινοβουλευτικό έλεγχο και πολύ στεναχωρήθηκε.

Έλα!  Τώρα το έμαθε ο Πρωθυπουργός ότι οι υπουργοί , όχι μόνο της δικής του κυβέρνησης, αλλά και των προηγούμενων  έχουν γραμμένο και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο και  τους βουλευτές; Ότι το πολύ να στείλουν  κανέναν υφυπουργό να απαντήσει σε ερωτήσεις και επερωτήσεις και αυτός το κάνει σαν αγγαρεία ,δεν το ξέρε, τόσα χρόνια βουλευτής ;  Δεν θυμάται τι έκανε ο ίδιος σαν υπουργός; Η μήπως δεν έχει ιδέα για την ώρα του Πρωθυπουργού;

 Και εν πάση περιπτώσει,  του κακοφάνηκε  που οι υπουργοί περιφρονούν τη  Βουλη.  Και λοιπόν; Τι ακριβώς τους έκανε; Τους έλαβε   τιμωρία να γράψουν από εκατό φόρες< θα πηγαίνω στη Βουλη;> . 

Και πάλι δεν θα πηγαίνουν. Γιατίοι βουλευτές,  αρνούνται να ασκήσουν στο ακέραιο το ρόλο τους. Αν το έκαναν  θα βλέπαμε αν θα σέβοντανοι υπουργοί τη διαδικασία του Κοινοβουλευτικού ελέγχου και όχι μόνο. Θα  βλέπαμε αν θα συνεχιζόταν το θέμα  μιας Βουλής με ένα ομιλητή στην έδρα και ένα ακροατή στα έδρανα!

Γιώργος Λακόπουλος

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis