Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποβλήθηκε σε επέμβαση κήλης - Μέσα Οκτωβρίου η επιστροφή του
Τσιτσιπας
 clock 14:46 | 19/09/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποβλήθηκε χθες σε επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Νο 27 στην παγκόσμια κατάταξη, που διατηρεί η ATP, υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση κήλης, η οποία του προκαλούσε έντονους πόνους.

Η περίοδος απουσίας από τα γήπεδα εκτιμάται σε κάποιες εβδομάδες και ο Τσιτσιπάς ελπίζει πως θα είναι έτοιμος για το μεγάλο τουρνουά επίδειξης «Six Kings Slam», που θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 18/10 στη Σαουδική Αραβία.

Ο Ελληνας πρωταθλητής έχει κληθεί ν’ αντικαταστήσει τον Βρετανό Τζακ Ντρέιπερ, ο οποίος απέσυρε τη συμμετοχή του, και ελπίζει πως θα καταφέρει να λάβει μέρος στο τουρνουά του Ριάντ, καθώς οι έξι τενίστες θα λάβουν από 1.5 εκατ. δολάρια μόνο για τη συμμετοχή τους, ενώ ο νικητής θα βάλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς του το ποσό των πέντε εκατ. δολαρίων! Εκτός του Τσιτσιπά θα παίξουν στο τουρνουά και οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Κάρλος Αλκαράθ, Γιανίκ Σίνερ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Τέιλορ Φριτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Champions League: Η Σίτι 2-0 τη Νάπολι, νίκη της Μπαρτσελόνα στο Νιούκαστλ και θρίαμβος της Άιντραχτ επί της Γαλατάσαράι

Κόντης... και με τη βούλα στον Παναθηναϊκό

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis