Με μια πολύ καλή εμφάνιση, η Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων κατέλαβε την 4η θέση στον τελικό του Κόμπο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Κεμπέκ.
Η ομάδα μας, με την Ηρακλειώτισσα Κρυσταλένια Γιαλαμά και τις Ελένη Φραγκάκη, Ελένη Φράγκου, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δήμητρα Καρατζόγλου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου, Ελένη Παπαδοπούλου, Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου, εκτέλεσαν εξαιρετικά το πρόγραμμά τους και βαθμολογήθηκαν με 84,9333 β., που την κατέταξαν 4η στον κόσμο στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία στο αγώνισμα.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ιαπωνία με 89,1667 βαθμούς, το ασημένιο η Ισπανία με 88,5000 βαθμούς και το χάλκινο η Ιταλία με 86,3667 βαθμούς.
Δείτε το βίντεο του τελικού. Στο 57.52 η προσπάθεια της Ελλάδας.
Πέμπτες οι Φραγκάκη / Γιαλαμά στο Τεχνικό Ντουέτο
Την 5η θέση στον τελικό του Τεχνικού Ντουέτου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων, στο Κεμπέκ του Καναδά, κατέκτησαν οι Ελένη Φραγκάκη / Κρυσταλένια Γιαλαμά.
Οι νεαρές Ελληνίδες εκπρόσωποι πέτυχαν μια υπέροχη εκτέλεση του προγράμματός τους, βαθμολογήθηκαν με 83,0258 β. και κατετάγησαν 6ες στον κόσμο στο αγώνισμα στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Γιαπωνέζες 87,5591 β., το ασημένιο οι Ισπανίδες Κρέσπο και Ντίαζ Τσερβέρα με 85,6516 β. και το χάλκινο οι Γαλλίδες Λουνέλ και Ζιλαρντόν με 84,6559 β. (4ες οι Ιταλίδες Ντι Λέτσε και Μεούτσι με 84.0301 β.).
Το απόγευμα της Πέμπτης (25/8 στις 17:00 ώρα Ελλάδας, οι Ελένη Φραγκάκη / Κρυσταλένια Γιαλαμά (αναπλ. Ιφιγένεια Κρομμυδάκη) αγωνίζονται στον προκριματικό του Ελεύθερου Ντουέτου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Προκριματικά Μουντομπάσκετ: Ντέρμπι με Σερβία στο Βελιγράδι η εθνική
Europa League: Για τη νίκη-πρόκριση στους ομίλους ο Ολυμπιακός κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού