Αθλητικά

Ο ΟΦΗ «Μένει Σπίτι»: Live chat των Κοροβέση-Σωτηρίου με τους φιλάθλους

ofi_crete.jpg

Ο ΟΦΗ στέλνει το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι» και ταυτόχρονα φέρνει τους φιλάθλους της ομάδας πιο κοντά στους ποδοσφαιριστές.

Αύριο στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί live video chat στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο instagram, με την παρουσία των Δημήτρη Σωτηρίου και Νίκου Κοροβέση.

Οι δύο παίκτες θα απαντούν στις ερωτήσεις των φιλάθλων, αποτελώντας το πρώτο «ζευγάρι» σ’ αυτή την πρωτότυπη διαδικασία.

Αντίστοιχα, τις επόμενες μέρες θα γίνει το ίδιο με άλλη «2αδα» ποδοσφαιριστών.

Αθλητικά

Αναβλήθηκαν και οι Μεσογειακοί Αγώνες

Μεσογειακοί Αγώνες

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Αλγερίας αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν για έναν χρόνο τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, οι οποίοι αντί για το 2021, θα διεξαχθούν το 2022, ύστερα από αίτημα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις και λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως από τον κορωνοϊό. Ο φόβος πως η διοργάνωση θα αποδυναμωθεί σημαντικά, καθώς θα πέσει πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφερε τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών, να μετατεθούν για το 2022. Οι διοργανωτές τόνισαν πως η αλλαγή έγινε με στόχο την αναβάθμιση της διοργάνωσης, αλλά να εξασφαλιστεί και η προετοιμασία των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε αυτήν, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής των 19ων Μεσογειακών Αγώνων, το 2022, στο Οράν της Αλγερίας, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.