Αθλητικά

MVP της 2ης αγωνιστικής ο Δημήτρης Μάνος

1311a2bf470c1ffa0cfb36bf0226c80c_xl.jpg

Ο επιθετικός του ΟΦΗ, Δημήτρης Μάνος αναδείχτηκε ΜVP τη δεύτερη αγωνιστική της Super League, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων λόγω της εκπληκτικής του εμφάνισης στο ματς με τον Παναθηναϊκό (2 γκολ, 1 ασσίστ).
Η ΠΑΕ ΟΦΗ με ανακοίνωση συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή:
"Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Δημήτρης Μάνος, αναδείχθηκε Δημήτρηςτης 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League, έπειτα από ψηφοφορία των Ελλήνων φιλάθλων.
Συγχαρητήρια!".

Αθλητικά

Αναβλήθηκαν και οι Μεσογειακοί Αγώνες

Μεσογειακοί Αγώνες

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Αλγερίας αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν για έναν χρόνο τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, οι οποίοι αντί για το 2021, θα διεξαχθούν το 2022, ύστερα από αίτημα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις και λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως από τον κορωνοϊό. Ο φόβος πως η διοργάνωση θα αποδυναμωθεί σημαντικά, καθώς θα πέσει πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφερε τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών, να μετατεθούν για το 2022. Οι διοργανωτές τόνισαν πως η αλλαγή έγινε με στόχο την αναβάθμιση της διοργάνωσης, αλλά να εξασφαλιστεί και η προετοιμασία των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε αυτήν, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής των 19ων Μεσογειακών Αγώνων, το 2022, στο Οράν της Αλγερίας, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.