Αθλητικά

Με ελεύθερη είσοδο το φιλικό ΟΦΗ-Πλατανιάς (18:00)

ergo_ofi_filiko.jpg

Φιλικό παιχνίδι με τον Πλατανιά θα δώσει ο ΟΦΗ στις 6μμ στο Μάλεμε. Ο Γιώργος Σίμος πήρε στην αποστολή και τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του, τον Κουτρουμπή και τον Στάικο.
Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων με ανακοίνωση της ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, αλλά και το φίλαθλο κόσμο των Χανιών, ότι η είσοδος στο φιλικό με τον ΟΦΗ στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε, την Τετάρτη 4/9 (6μμ) είναι ελεύθερη

Αθλητικά

Νάστος: «Ο ΟΦΗ θα καταθέσει ένα σεβαστό ποσό, το παν η αλληλεγγύη»

nastos.png

Ο Ανέστης Νάστος ανήγγειλε μέσα από τον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr την κίνηση του ΟΦΗ να καταθέσει ένα σημαντικό ποσό στηρίζοντας το εγχείρημα και έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης.  

Ο αρχηγός του ΟΦΗ εκπροσώπησε τους Ομιλήτες στον τηλεμαραθώνιο και ανακοίνωσε ότι ο σύλλογος θα καταθέσει σημαντικό ποσό στο πλαίσιο του εγχειρήματος. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανέστης Νάστος:

«Το πιο σημαντικό είναι η αλληλεγγύη, ο συνάνθρωπος και αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ, σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους αθλητές. Εμείς σαν παίκτες του ΟΦΗ θα καταθέσουμε ένα σοβαρό ποσό, κάνω έκκληση στους ανθρώπους του Ηρακλείου ότι το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να στείλουν ένα sms».