Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη παραμονής για την Κέρκυρα στην Τρίπολη

kerkyra_panhgyria.jpg
 clock 19:47 | 05/03/2017
writer icon newsroom ekriti.gr

Την παραμονή της στη Super League εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό η Κέρκυρα μετά την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super league. Ο Μάσα στο 38΄ με απευθείας φάουλ άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες, ωστόσο, οι «Φαίακες» δεν το έβαλαν κάτω, ισοφάρισαν στο 70΄ με το σουτ του Ντουάλα και στο 83΄  με τον Τουράμ ανέτρεψαν πλήρως τα δεδομένα του αγώνα.
Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ντοναρούμα, Καλτσάς, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Φαρίνια (62? Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς (77? Ιωαννίδης), Μάσα, Μανιάς. 
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (46? Ντουαλά), Ντιμιτρόφσκι, Ιωάννου, Κόντος (73? Νίκιτς), Σιόντης, Κέβιν Ντιόγκο (63? Επστάιν), Ζορντάο Ντιόγκο, Γεωργίου, Γκόμες, Τουράμ. 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis